Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Skoda Citigo 1.0i 60 PK 2012 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 60 65 67 70
Koppel 95 100 103 105
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 60 PK
Koppel: 95 NM

Basic

5 PK 65 PK
5 NM 100 NM

Sport-S

7 PK 67 PK
8 NM 103 NM

Vip-R

10 PK 70 PK
10 NM 105 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Skoda Citigo. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Skoda dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Skoda Citigo

Hier kan je onze rijervaringen van de Skoda modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Skoda Citigo rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Skoda Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Skoda motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Skoda chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Skoda chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Skoda Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Skoda

Chiptuning Skoda Citigo 1.0i 60 PK naar 70 PK

Chiptuning Citigo 60 PK

Het is zover, Skoda  heeft haar nieuwe kleine auto op de Autosallon van frankfuhrt geïntroduceerd. Citigo, Klein in formaat groot in zijn daden als we Skoda mogen geloven. De Up valt in het segment van de belangrijkste concurenten de Toyota Aygo, de Peugeot 107, de CitroënC1 en de Renault Twingo de Volkswagen Up en de Seat Mii. Volgens Skoda zelf biedt de Citygo 60 PK bestuurders en passagiers meer ruimte door het slim plaatsen van de wielen en is op de Citigo als enige compacte auto samen met broer UP en zus Mii in dit segment als optie leverbaar het veiligheidsysteem genaamd: City Emergency Braking wat voetgangers tot een snelheid van 30 kilometer per uur moet beschermen , met de Citigo wil Skoda het succes van de Toyota Aygo graag evenaren.

2 Leverbare 1.0 liter benzine motoren en chiptuning Citigo.

Bij de start van de levering zijn er voor de Citigo twee benzine motoren leverbaar, de eerste is de 1.0 liter 60 PK versie, de tweede is de wat zwaardere 75 Pk versie. De 60 PK uitvoering heeft en CO 2 uitstoot van 97 gram en een gemiddeld verbruik van 4,2 liter per 100 Kilometer is 1 op 23,8. En de 75 Pk versie heeft een CO 2 uitstoot van 99 gram en een gemiddeld verbruik van 4,3 liter op 100 Kilometer 1: 23,2 , daarmee voldoen beide motoren aan de norm om wegenbelastingvrij te zijn, wat voor vele kopers deze auto zeer aantrekkelijk maakt.

Chiptuning Citigo 60 PK  uitvoering.

Vrijwel gelijk toen de Citigo op de markt kwam werden wij bij Ventura Tuning overstelpt door klanten met de vraag kunnen jullie bij Ventura Tuning de 60 PK motor ook achteraf meer vermogen geven want het prijsverschil tussen de 60 PK en 75 PK bedraagt toch € 899,-
Daarom heeft Ventura Tuning speciaal voor de Citigo een 3 D benzine tuning ontworpen zodat de 1.0 3 cilinder ook achteraf simpel geupgrade kan worden. Zo voelt uw mooie Citigo  een stuk vlotter aan . de prijs van de tuning bedraagt slechts € 385,- , dus zo heeft u snel die
€ 514,- bespaard op de duurdere 75 PK versie..

De nieuwe Citigo 60 PK is er in 4 uitvoeringen leverbaar en voor iedere uitvoering is er een chiptuning Citigo

De basis versie is de Easy, dan komt de Active, de nog luxere versie heet de ambition en de meest luxe uitvoering met onder andere 2 kleurig dashboard heet Elegance.

Chiptuning Citigo 60 PK i.c.m. lease auto.

Dankzij de unieke motor en aandrijflijn garantie die Ventura tuning haar klanten als optie kan aanbieden via een gerenommeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij hebben de meeste leasemaatschappijen geen problemen als uw Citigo 60 PK d.m.v. chiptuning wat meer vermogen krijgt. Wel zo’n veilig gevoel lijkt ons.

Chiptuning Citigo 60 PK en overname motor garantie.

Indien u wenst kan Ventura Tuning u aanbieden om bij een gerenomeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij de motor en aandrijflijn garantie extern te kunnen laten bijverzekeren. Door het vrijwel nihile aantal schades die wij de afgelopen 9 jaar aan getunede automotoren hebben gehad heeft dit bij de verzekeraar vertrouwen gewekt. Tegen een scherp tarief is de zekerheid op uw motor en aandrijflijn dus extern bij te verzekeren.

Skoda Chiptuning Citigo 60 PK Greentech

Er komt ook een Greentech uitvoering van de Citigo 60 PK , helaas niet een nog lagere bijtelling dan de huidige 14 % die nu al geld maar wel stoot de auto nog minder co2 uit dan de standaard uitvoeringen. Wel hangt er aan de Greentech  60 PK uitvoering een stevig extra prijskaartje.
Ventura Tuning kan ook de Citigo 60 PK Greentech  uitvoering keurig voor u tunen.

Meer informatie over de chiptuning Citigo nodig? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Chiptuning Skoda Kodiaq 1.5 TSi 150 PKChiptuning Skoda Kodiaq 1.5 TSi 150 PKChiptuning Skoda Octavia 2.0 TSi RS 245 PKChiptuning Skoda Octavia RS 245 PK