Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Mercedes-Benz GLA 200 CGI 156 PK 2014 -> 2020

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 156 167 178 190
Koppel 250 270 290 310
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 156 PK
Koppel: 250 NM

Basic

11 PK 167 PK
20 NM 270 NM

Sport-S

22 PK 178 PK
40 NM 290 NM

Vip-R

34 PK 190 PK
60 NM 310 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Mercedes-Benz GLA. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Mercedes-Benz dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Mercedes-Benz GLA

Hier kan je onze rijervaringen van de Mercedes-Benz modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Mercedes GLA rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Mercedes-Benz Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Mercedes-Benz motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Mercedes-Benz chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Mercedes-Benz chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Mercedes-Benz Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Mercedes-Benz

Chiptuning Mercedes-Benz GLA 200 CGI 156 PK naar 190 PK

Resultaat Chiptuning Mercedes GLA 200 CGi 156 PK:   190 PK en 310 NM

De geheel nieuwe Mercedes GLA wordt ook voorzien van de prachtige Mercedes 1.6 turbomotor .Dit juweeltje is voorzien van directe benzine injectie en de nieuwste technieken met een zijdezachte loop.Dankzij de specialisatie die Ventura tuning heeft voor Mercedes motoren hebben wij na langdurig testen en ontwikkelen echt een perfecte tuning voor deze motor ontworpen. Het resultaat is 190 PK en 310 NM een enorm verschil en dit geeft uw Mercedes GLA veel meer sportiviteit.Ventura Chiptuning Mercedes GLA 200 CGi 156 PK is   voor uw nieuwe GLA beschikbaar.

Lease auto  i.c.m. Ventura Chiptuning Mercedes GLA 200 CGi 156 PK

Mercedes loopt voorop qua ontwikkeling van motoren techniek zie hun prestaties in de formule 1, Ventura Tuning  wil ook altijd het beste qua techniek. Met de nieuwste techniek van Mercedes maakt uw garage volledig automatisch een kopie van de software op uw motor stuurapperaat, de ECU. Softwarematig tunen is dus echt uit den boze want dat betekend

100%  het einde van de fabrieksgarantie van uw Mercedes. Door zeer geavanceerde hardware en de slimme software van onze Ventura chiptuning Mercedes GLA ziet Mercedes met de huidige stand van de techniek onze Ventura Tuning niet. Wel adviseren wij  altijd aan Mercedes rijders om de tuning  voor uw bezoek aan uw Mercedes dealer even simpel en snel te verwijderen, dit kan zeer gemakkelijk binnen 2 minuten, tenzij uw Mercedes dealer natuurlijk ook al dealer van onze Ventura tuning is en ons merk tuning gewoon respecteert. Uw Mercedes dealer wil toch immers ook het beste voor uw Mercedes GLA 200 CGi .

Montage Ventura Chiptuning Mercedes GLA 200 CGi 156 PK

De montage van onze chiptuning Mercedes GLA 200 CGi 156 PK is echt zeer eenvoudig en door een ieder zelf te plaatsen en net zo snel weer te verwijderen. Wij hebben in onze fabriek de kabelboom pasklaar van teflon gemaakt specifiek voor uw Mercedes 200 CGi motor, en  alle stekkers zijn origineel Mercedes voor 100% perfecte montage. Dankzij onze zeer duidelijke full colour montage handleiding kan iedere Mercedes GLA rijder zo gemakkelijk met ons tuning systeem omgaan.

Automaat i.c.m Ventura Chiptuning Mercedes GLA 200 CGi 156 PK

Ventura tuning maakt in haar tuningsoftware gebruik van slewrate, hiermee voorkomen wij dat het volledig beschikbare koppel als één grote klap vrijkomt. Digitaal wordt het koppel zeg maar in kleine partjes verdeeld en netjes zorgvuldig opgebouwd. U merkt hier zelf niets van maar uw automaat en aandrijflijn kunnen zo veel gemakkelijker met het extra koppel omgaan zo ziet u dat de techneuten bij Ventura Tuning er echt alles aan doen om onze Chiptuning Mercedes GLA 200 CGi 156 PK naadloos te laten aansluiten bij uw Mercedes GLA.

Fabrieksgarantie i.c.m. Ventura Chiptuning Mercedes GLA 200 CGi 156 PK

Officieel geeft Mercedes Duitsland geen toestemming voor het tunen van hun CGi motoren.

Toch doen AMG en Brabus dit volop, klaarblijkelijk kunnen de motoren primal wat meer vermogen aan. Voor klanten die extra zekerheid willen biedt Ventura tuning een externe motorverzekering aan. Uw motor en aandrijflijn zijn dan voor een periode gerekend vanaf nieuw voor 2 jaar met een max van 150.000 kilometer verzekerd. Wel zo,n veilig idee lijkt ons, voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen.

Chiptuning Mercedes GLA 200 CGI 156 PKChiptuning Mercedes GLA 45 AMGChiptuning Mercedes GLA 180 CGi 122 PKChiptuning Mercedes GLA 200 CGi 156 PK