Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Mercedes-Benz CLE 200 CGi 204 PK (C236) 2024 ->

Bekijk alle C236 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 204 228 240 250
Koppel 320 362 381 400
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 204 PK
Koppel: 320 NM

Basic

24 PK 228 PK
42 NM 362 NM

Sport-S

36 PK 240 PK
61 NM 381 NM

Vip-R

46 PK 250 PK
80 NM 400 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Mercedes-Benz CLE. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Mercedes-Benz dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Mercedes-Benz CLE

Hier kan je onze rijervaringen van de Mercedes-Benz modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Mercedes CLE rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Mercedes-Benz Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Mercedes-Benz motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Mercedes-Benz chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Mercedes-Benz chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Mercedes-Benz Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Mercedes-Benz

Chiptuning Mercedes-Benz CLE 200 CGi 204 PK (C236) naar 250 PK

Resultaat Chiptuning Mercedes CLE 200 CGi 204 PK

Voor de compleet nieuwe Mercedes CLE 200 CGi met af fabriek 204 PK hebben wij de tuning reeds beschikbaar. Andere modellen van Mercedes gebruiken al langer deze mooie motor. In de computer tunen is niet meer mogelijk en inmiddels ook technisch achterhaald. Onze geavanceerde chiptuning Mercedes CLE geeft uw motor een enorme boost. 250 PK en 400 NM koppel. waarden vergelijkbaar met de duurdere 300 CGi uitvoering.

Rijervaring Mercedes CLE 200 CGi test versus BMW 430i

Lease auto i.c.m. Chiptuning Mercedes CLE 200 CGi

Heeft u voor maximaal gemak gekozen en uw Mercedes Benz CLE geleased zodat u precies weet hoeveel uw kosten per maand naar uw auto gaan? Geen enkel probleem, onze professionele externe tuning is zo ontwikkeld dat deze snel en gemakkelijk op uw Mercedes CLE is te plaatsen, en net zo snel weer is te verwijderen. Tijdens de ontwikkeling van onze tuning  hebben wij hier veel werk aan besteed .

Montage tuning Mercedes CLE 200 CGi

Uw 200 CGi motor heeft één heel groot voordeel, alles stekkers om onze professionele chiptuning aan te sluiten zitten op een goed te bereiken locatie onder de motorkap. Dus geen lastig gedoe, binnen 10 minuten is onze tuning geplaatst en als u de tuning een keer uit uw CLE wilt halen dan kan dat net zo snel. Veel Mercedes-Benz rijders willen kwaliteit graag combineren met gebruiksgemak vandaar onze methode.

Automaat tuning Mercedes CLE 200 CGi 204 PK

Uw Mercedes CLE 200 CGi is voorzien van een 9 traps automaat. Het hogere vermogen wat uw motor na tuning levert kan deze automaatbak bij normaal gebruik goed aan. De koppelomvormer is omdat het een luxere uitvoering betreft zwaarder uitgevoerd en heeft ruim voldoende reserve. Met chiptuning CLE 200 CGi hebben wij een Super update voor uw luxe Mercedes die perfect bij uw bolide past.

Fabrieksgarantie Ventura Chiptuning Mercedes CLE

Mercedes Duitsland geeft geen toestemming om zijn of haar motoren te laten tunen. Logisch Mercedes verkoopt liever zelf de 300 CGi uitvoering omdat dat hun veel meer oplevert. Vaak zie je bij Mercedes dat dezelfde motor in een latere levensfase af fabriek ook meer vermogen mee krijgt. De fabrikant bouwt een zeer ruime reserve in om zo later een stuk van die reserve te kunnen gebruiken, dat is precies wat wij met onze tuning ook doen.

Uw voordeel met tuning Mercedes CLE 200 CGi

Meer rijplezier, altijd trekkracht, de Boost tijdens het versnellen en de beleving van Sportiviteit, ervaar het en u bent verkocht !

Rijervaringen van klanten na het tunen van Mercedes CLE

Op onze website hebben wij een rijervaring pagina chiptuning Mercedes CLE waar wij de foto’s tonen van de auto’s die wij getuned hebben. En sommige klanten mailen ons hun ervaring met onze tuning.

Chiptuning Mercedes GLC 300E 313 PKChiptuning Mercedes A250E 218 PK W177Chiptuning Mercedes A160 CGI 109 PK W177Chiptuning Mercedes Benz C 300 de 313 PK