Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306 PK (C118) 2019 ->

Bekijk alle C118 modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 306 328 338 350
Koppel 400 440 458 475
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 306 PK
Koppel: 400 NM

Basic

22 PK 328 PK
40 NM 440 NM

Sport-S

32 PK 338 PK
58 NM 458 NM

Vip-R

44 PK 350 PK
75 NM 475 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Mercedes-Benz CLA. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Mercedes-Benz dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Mercedes-Benz CLA

Hier kan je onze rijervaringen van de Mercedes-Benz modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Mercedes CLA rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Mercedes-Benz Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Mercedes-Benz motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Mercedes-Benz chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Mercedes-Benz chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Mercedes-Benz Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Mercedes-Benz

Chiptuning Mercedes-Benz CLA 35 AMG 306 PK (C118) naar 380 PK

De Mercedes CLA 35 AMG C118 is een high-performance auto. Dit model wordt aangedreven door een krachtige 2.0 CGi turbomotor en is voorzien van geavanceerde technologie. Het is een auto die niet alleen indrukwekkende prestaties levert, maar ook uitstekende rijeigenschappen heeft. Op deze pagina vertellen wij alles over de motor, transmissie, prestaties, onderhoud en topsnelheid van deze Mercedes.

De Motor

De Mercedes CLA 35 AMG C118 is voorzien van een 2.0 liter viercilinder turbomotor die een vermogen levert van 306 pk en een koppel van 400 Nm. Deze motor is gekoppeld aan een zeventraps DCT-transmissie (Dual Clutch Transmissie) die snelle en soepele schakelmomenten biedt. De auto heeft een 4MATIC vierwielaandrijving, wat zorgt voor optimale grip op de weg. Via chiptuning Mercedes CLA C118 kunnen wij de motor van jouw 35 AMG een leuke boost geven.

Technieken van de motor

De motor van de Mercedes CLA 35 AMG C118 is uitgerust met verschillende technologieën om de prestaties te verbeteren. Zo heeft hij variabele kleptiming, een turbo met twin-scroll technologie en een directe brandstofinjectie. Dit alles zorgt voor een indrukwekkende acceleratie en snelle reacties op het gaspedaal.

De Transmissie

De zeventraps DCT-transmissie van de Mercedes CLA 35 AMG C118 is ontworpen om snel te schakelen en soepel te werken. Het biedt een snelle reactie op het gaspedaal en biedt nauwkeurige schakelmomenten. De transmissie is in staat om in milliseconden te schakelen, wat zorgt voor een naadloze acceleratie.

Verschillende rijmodi automaat

De transmissie is ook voorzien van verschillende rijmodi. De rijmodus Comfort biedt een soepele en comfortabele rijervaring, terwijl de rijmodus Sport zorgt voor een meer dynamische rijervaring. In de rijmodus Sport+ wordt de transmissie nog agressiever en schakelt hij bij nog hogere toerentallen.

De Prestaties van de auto

De Mercedes CLA 35 AMG C118 biedt indrukwekkende prestaties. De auto heeft een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 4,9 seconden en een topsnelheid van 250 km/u. De auto levert een uitstekende vermogensafgifte en biedt een indrukwekkende acceleratie in alle rijmodi.

Het onderstel

Het onderstel van de auto is afgestemd op sportief rijden en biedt een uitstekende wegligging. De auto heeft een laag zwaartepunt en is voorzien van een sportonderstel. Dit zorgt voor een stabiele en wendbare rijervaring, zelfs bij hoge snelheden.

Het Onderhoud van de getunede motor

Goed onderhoud van een getunede Mercedes CLA 35 AMG C118 is van groot belang. De motor wordt met meer vermogen extra belast. Zo krijgen de metalen onderdelen meer druk te verduren en is een goede smering van de olie zeer essentieel. Daarom adviseren wij altijd om de olie om de 15.000 kilometer te doen incl. het oliefilter. Daarnaast is het verstandig om de remschijven en remblokken wat vaker te checken. Remmen zijn bij zo’n sportief model van levensbelang.

Chiptuning Mercedes A250E 218 PK W177Chiptuning Mercedes A160 CGI 109 PK W177Chiptuning Mercedes Benz C 300 de 313 PKChiptuning Mercedes W206 C300E 313 PK