Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDi 115 PK 2010 -> 2016

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 115 130 138 145
Koppel 260 286 298 310
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 115 PK
Koppel: 260 NM

Basic

15 PK 130 PK
26 NM 286 NM

Sport-S

23 PK 138 PK
38 NM 298 NM

Vip-R

30 PK 145 PK
50 NM 310 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Kia Sportage. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Kia dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Kia Sportage

Hier kan je onze rijervaringen van de Kia modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Kia Sportage rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Kia Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Kia motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Kia chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Kia chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Kia Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Kia

Chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDi 115 PK naar 145 PK

Chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDi 115 PK 260 NM

Resultaat na Tuning: 142 PK en 315 NM.

Net als bij andere modellen van Kia heeft nu ook de Sportage een nieuwe krachtige diesel motor in een prachtige nieuwe auto. De 1.7 CRDI commonrail motor heeft 115 pk gekregen. Met deze 1.7 CRDI heeft Kia een prachtige krachtige moderne zuinige en soepele dieselmotor met B label voor de Sportage dat maakt met 20% bijtelling deze super mooie auto wel heel interessant voor de zakelijke rijders. De Kia Sportage is met haar 1.7 CRDi motor met 115 PK ten opzichte van de concurentie al netjes bedeeld, maar doordat de auto geen lichtgewicht is zou wat meer power wel een welkome aanvulling zijn want immers zo’n sportieve auto verdiend ook een sportieve dieselmotor. Veel Kia rijders zijn in het verleden natuurlijk verwend met een 2.0 CRDI dieselmotor en daarom hebben wij speciaal chiptuning Kia Sportage ontwikkeld.

Eigenschappen na Chiptuning Kia Sportage van de 1.7 CRDi motor met origineel 115 PK.

De Kia Sportage 1.7 CRDI commonrail 115 PK motor is zeer soepel en trekt veel beter van onderuit dan de oude 2.0 CRDI motoren van Kia. Dankzij geheel nieuwe Piëzo commonrailinjectoren is de nauwkeurigheid van brandstofinspuiting en daarmee het brandstofverbruik aanzienlijk verbeterd. Wel een klein minpuntje is dat de 1.7 CRDI in de Sportage standaard gekoppelt is aan een 6 bak, de automaat is in het begin stadium nog niet gelijk leverbaar. Vele zakelijke rijders zullen dit jammer vinden omdat een automaat toch in het dagelijks verkeer een stuk rijcomfort biedt. Wellicht dat Kia wacht met de invoering van hun eigen “7 steps DSG bak “, zodra hier meer over bekent is zullen wij u hier over informeren.

Chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDI biedt u de mogenlijkheid om werkelijk het brandstofverbruik tot 13 % te doen dalen.

Zodra de nieuwe Kia Sportage 1.7 CRDI motor op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van vele Kia rijders kan deze motor nou nog ook nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de Kia? Ja, door de Ventura Chiptuning Kia Sportage, een intelligente optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 350 toeren vroeger overschakelen doordat uw Kia Sportage 1.7 CRDI motor na tuning een hoger koppel krijgt wat reeds bij een lager toerental al beschikbaar is. Uw Kia Sportage 1.7 CRDI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit een liter diesel door een completere verbranding verhoogt, indien gewenst heeft u altijd ruim vermogen over om soepel en snel in te kunnen halen, of tijdens even vlot invoegen op de snelweg. De Sportage dieselmotor rijdt ook nog fijner en u kunt na tuning zeer schakellui rijden, en sportief wanneer u dat wenst, deze sportiviteit mag immers bij zo’n mooie 1.7 CRDI Sportage motor echt niet ontbreken. De chiptuning voor uw nieuwe Kia Sportage is inmiddels bij Ventura tuning volop leverbaar.

Montage Chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDI 115 PK

De 3 D Ventura chiptuning Kia Sportage wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Kia stekkers onder de motorkap van uw Sportage 1.7 CRDi. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Kia 1.7 CRDi blijft origineel,dat vindt uw Kia dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past meervoudig kenvelddata van uw motormanagement tijdelijk aan: 1 de dieselcurve van de brandstof drukopbouw, 2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. Tevens wordt het werkelijke toerental en de koppeltoename gemeten zo waakt onze Mini ECU er over dat er voldoende lucht is (anders krijgt u roet) en wordt de koppelstijging bewaakt.U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de chiptuning Kia Sportage CRDi is in maximaal 5 minuten gebeurd, dus ook zeer ideaal voor leaserijders.

Garantie Chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDi.

Standaard mag van de importeur van de Kia Sportage niet getuned worden. Hierin is Kia een uitzondering want bij vele merken zoals Volkswagen en Mercedes is chiptuning achteraf al heel normaal. Ventura Tuning levert haar tuning ook rechtstreeks aan officiele Kia dealers, wij zijn daar als tuning producent zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura Mini ECU. Wilt u meer dan hebben wij de mogenlijkheid om via een Nederlandse verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen soms bij Kia dealers als extra over de kostprijs voor de tuning heen.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 9 jaar. De Ventura chiptuning Kia Sportage onderscheidt zich door een veel modernere techniek

Rijervaringen Chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDI

De eerste geluksvogels hebben hun nieuwe Kia Sportage al in ontvangst mogen nemen, inmiddels heeft Ventura tuning al 3 keer de Ventura chiptuning Kia Sportage uitgevoerd, klanten zijn zeer enthousiast over het resultaat, de rijervaringen plaatsen wij binnenkort hier op de website.

Chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDi 115 PK

Resultaat Na Tuning >142PK en 315 NM <

De montage van Ventura Kia Chiptuning Sportage gaat veilig en snel door middel van 8 originele Kia stekkers. In vergelijking: een simpele tuningbox heeft maar 2 stekkertjes.

Chiptuning Kia Sportage 1.6 T-GDi PHEV 265 PKChiptuning Kia Sportage 1.6 T-GDi Plug in Hybrid 265 PKChiptuning Kia Sportage 1.6 CRDi 136 pk