Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 90 PK 2010 -> 2015

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 90 102 111 120
Koppel 235 255 275 295
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 90 PK
Koppel: 235 NM

Basic

12 PK 102 PK
20 NM 255 NM

Sport-S

21 PK 111 PK
40 NM 275 NM

Vip-R

30 PK 120 PK
60 NM 295 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Kia Ceed. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Kia dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Kia Ceed

Hier kan je onze rijervaringen van de Kia modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Kia Ceed rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Kia Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Kia motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Kia chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Kia chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Kia Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Kia

Chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 90 PK naar 120 PK

Chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 90 PK en 234 NM

Resultaat na chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon: 114 PK en maar liefst 285 NM

In navolging op de vernieuwing van de motoren bij Kia krijgt ook de Ceed Sporty Wagon een nieuwe motor toegewezen namelijk de 1.6 CRDI met 90 PK. Dit is de kleinste motor van de huidige beschikbare 1.6 CRDI motor uitvoeringen. De auto krijgt een bijtelling van slechts 20% terwijl u wel van het comfort van Kia kunt genieten dus ook een ideale leaseauto. De Kia Ceed Sporty Wagon  is met haar 1.6 CRDI motor met 90 PK ten opzichte van de concurrentie zoals de Volkswagen Golf al netjes compleet uitgerust, maar doordat de auto ook nog eens licht is (slechts 1270 kilo) zijn de prestaties zeker niet verkeerd. Om deze motor nog even wat sportiever aan te laten voelen hebben wij daarom een krachtkuur ontwikkeld voor deze interessante motor zodat u de huidige voordelen behoudt en daar bij krijgt dat de auto net even wat beter en wat feller rijdt. Dat is nu mogelijk met de door ons ontwikkelde chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 90 PK.

Eigenschappen van de motor na chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI

Wij hebben met onze speciale 3-D technologie de perfecte chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon ontwikkeld voor deze motor om zo nog meer genot uit de auto te halen dan u origineel ervaart. De Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI commonrail 90 PK motor is zeer soepel en trekt vele malen beter dan de grootste en oudste broer de 2.0 CRDI motor. Dankzij de geheel nieuwe Piëzo commonrail injectoren is de nauwkeurigheid van de brandstofinspuiting en daarmee het brandstofverbruik aanzienlijk verbeterd. Op dit moment kunt u alleen beschikken over een handgeschakelde versie met 6 ruime versnellingen. Het is wachten tot Kia komt een 7 traps DSG voor de auto maar tot die tijd zullen echte automaat rijders moeten wachten. Bij ons is het mogelijk om geheel vrijblijvend te komen test rijden met de chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon.

13% Brandstofbesparing is mogelijk met Chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI.

Waar deze auto standaard al 1:22,7 rijdt is het nu mogelijk dankzij onze chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon om dit verbruik nog verder terug te brengen. Met de door ons ontwikkelde computer is het mogelijk om het verbruik van 4,4 liter per 100 kilometer met maar liefst 13% terug te brengen tot 3,83 liter per 100 km. Dit betekend een winst van maar liefst 0,57 liter per 100 kilometer (1:26,1 in plaats van 1:22,7). Zo kunt u de investering van uw chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon mooi weer terug verdienen.

Montage Chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1. 6 CRDI 90 PK

Met maar liefst 8 originele Kia stekkers sluit u de chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon computer eenvoudig en snel zelf aan. Onder de motorkap kunt u bij alle benodigde stekkers om gemakkelijk zelf de set te (de-)monteren. Het grootste voordeel van ons systeem is dat het geen ”sporen” in uw originele computer achterlaat waardoor het door uw garage niet na te gaan is dat u de auto getuned heeft. Bovendien blijft de originele software intakt dus ook daar hoeft u zich geen zorgen over te make. Onze computer past meervoudig kernveld data van uw motormanagement tijdelijk aan. Tevens wordt het werkelijke toerental en de koppeltoename gemeten. Zo waakt onze chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon er over dat er voldoende lucht is om zo roetvorming te voorkomen. U of uw garage kan ten aller tijde onze computer snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het (de-)monteren van de chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 90PK is in maximaal 5 minuten gebeurd, dus ook zeer ideaal voor leaserijders.

Garantie na chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 90 PK

Standaard mag van de importeur van de Kia Ceed Sporty Wagon de auto niet getuned worden. In tegenstelling tot merken als Volkswagen, BMW en Mercedes is Kia daar vrij streng in ondanks het feit dat het tegenwoordig al heel normaal is. Wij leveren onze computers ook rechtstreeks aan officiële Kia dealers en zijn daar dan ook zeer tevreden mee. Standaard wordt er 3 jaar garantie gegeven op onze computer maar wij bieden de mogelijk om via een Nederlandse verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of aandrijflijn over te laten nemen tegen bijbetaling. Deze garantie valt niet onder de genoemde prijs. Die is enkel bestemd voor de te leveren computer.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur omdat de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in onze chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon gezien onze uiterst minimale schades over het algemeen in de afgelopen 10 jaar.

Rijervaringen chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 90 PK

De Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI is al geruime tijd op de markt verkrijgbaar en bij ons zijn al vele mensen u voorgegaan. Dezelfde motor is ook aanwezig is andere merken auto’s en zo hebben wij al 211 van deze motoren getuned. Bekijk via de knop hieronder of boven aan de pagina direct onze rijervaringen.

Chiptuning Kia Ceed Sporty Wagon 1.6 CRDI 90 PK

Na chiptuning krijgt uw auto 84 KW, 114 PK en maar liefst 285 NM koppel.

Chiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDi 160 PKChiptuning Kia Ceed 1.0 T-GDi 120 PKChiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDI 160 PKChiptuning Kia Ceed 1.0 TGDi