Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Audi S3 2.0 TFSi 265 PK 2010 -> 2020

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 265 294 307 320
Koppel 350 397 420 440
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 265 PK
Koppel: 350 NM

Basic

29 PK 294 PK
47 NM 397 NM

Sport-S

42 PK 307 PK
70 NM 420 NM

Vip-R

55 PK 320 PK
90 NM 440 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Audi S3. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Audi dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Audi S3

Hier kan je onze rijervaringen van de Audi modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Audi S3 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Audi Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Audi motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Audi chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Audi chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Audi Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Audi

Chiptuning Audi S3 2.0 TFSi 265 PK naar 320 PK

Chiptuning S3 2.0 TFSi 265 PK

De nieuwe Audi S3 heeft de zwaarste geblazen benzine motor van de nieuwe 2.0 TFSI uitvoering met maar liefst 265 PK. Voor de TFSi motoren heeft Audi toch weer gekozen voor 4 kleppen per cilinder, bij de 1.8 Turbo motoren waren dat er 5, maar wel zijn de TFSi motoren voorzien van directe benzine injectie wat deze uiterst moderne turbomotoren een stuk zuiniger maakt en nog stiller dan hun voorganger. De 2.0 TFSi motor van de S3 heeft en groetere turbo en meer koelcapaciteit t.o.v. de gewone 2.0 TFSi met 200 PK. Door middel van Ventura Chiptuning voor uw S3 2.0 TFSi 265 PK kunnen wij achteraf als nog zorgen dat uw Audi S3 2.0 TFSI met 265 PK motor  nog flink extra PK’s krijgt, 320 om precies te zijn. Dit resulteert in duidelijk een veel brutere power en zeeën van trekkracht wat gelijk van onderuit merkbaar is .Ja dat rijdt nog mooier dan een originele  Audi S3 .

Chiptuning S3 2.0 TFSi de oplossing om tot 11 % brandstof te besparen

Zodra de nieuwe 2.0 TFSi direct ingespoten 265 PK PK benzine motor voor de Audi S3 beschikbaar kwam kregen wij bij Ventura Tuning gelijk de vraag van diverse Audi S3 klanten kan zo’n direct ingespoten turbo benzinemotor nou nog soepeler of zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door Audi af fabriek? Ja, door optimalisatie van de benzine inspuiting en aanpassing van de turbodruk komt het koppel al bij een lager toerental beschikbaar, uw Audi S3 2.0 TFSi 265 PK motor rijdt getuned een heel stuk feller dan origineel en hoeft dus minder toeren te maken alvorens u kunt overschakelen naar de volgende versnelling, wat het brandstofverbruik ten goede komt. Indien gewenst heeft u meer sportiviteit om soepel en snel in te halen of invoegen op de snelweg. De Audi S3 2.0 TFSi 265 PK benzine motor rijdt ook echt een stuk pittiger en u kunt nog meer genieten van uw mooie Audi S3 die na tuning echt als een kanon aanvoelt.

Montage van de Chiptuning S3 2.0 TFSi 265 PK

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 6 originele Audi stekkers onder de kap van uw Audi S3. en de originele data in de computer van uw Audi S3 2.0 TFSi 200 PK blijft origineel. Dat vindt uw Audi dealer wel zo prettig (software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden). De Ventura Tuning past zowel de benzinecurve, de timing en de gasresponce aan. U of uw garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de chiptuning S3 2.0 TFSi 265 PK is in maximaal 5 minuut gebeurd (ja dat kan echt zo snel).

Chiptuning S3 2.0 TFSi 200 PK Lease Auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden? Ja, dat kan. Dagelijks tunen wij vele leaseauto’s. Voor de klant is het makkelijk omdat onze professionele tuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogenlijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Audi S3 2.0 TFSi 265 PK hebt laten tunen dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat. Jammer want er wordt dan vanuit gegaan dat u na tuning veel harder gaat rijden wat in de praktijk vaak niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag een nog soepelere super fijne lease auto die net van onderuit gelijk wat meer pit heeft. De Audi S3 2.0 TFSi 265 PK is getuned een zeer fijne sportieve auto.

Garantie chiptuning S3 2.0 TFSi 265 PK

Standaard mag van Pon de importeur van Audi uw S3 2.0 TFSi 265 PK niet getuned worden tenzij het via ABT gebeurd maar die levert voor de Audi S3 2.0 TFSi alleen een zeer kostbare tuning . Zij weten immers niet of de chiptuning elders wel goed wordt uitgevoerd en hebben daar geen enkel toezicht op. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele VW en Audi reparateurs/dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura Mini Ecu. Wilt u meer dan hebben wij de mogenlijkheid om via een gerenomeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen soms over de kostprijs voor de tuning heen.

Overname Motor garantie voor uw Chiptuning S3 2.0 TFSi 265 PK

Dankzij de nihile schade aan motoren die door Ventura Tuning getuned zijn komen wij als eerste tuning producent binnenkort met een verzekeringspolis via een externe verzekeringsmaatschappij die voor een Audi S3 2.0 TFSi motor met standaard 265 PK de motorgarantie overnemen , u kunt hier een offerte voor aanvragen. Vele leasemaatschappijen willen graag deze verzekering zodat zij accoord kunnen gaan wanneer klanten hun auto door Ventura Tuning professioneel laten tunen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Rijervaring Chiptuning S3 2.0 TFSi 265 PK

Wij hebben inmiddels reeds 3 van deze Audi S3 2.0 TFSi motoren succesvol getuned en de motor voelt gewoon veel gretiger aan, alle 3 de klanten waren erg tevreden.

Echt het overwegen waard om uw Audi S3 2.0 TFSi 265 PK te laten tunen !

Chiptuning Audi S3 2.0 TFSI 300 PKChiptuning Audi S3 2.0 TFSI 300 PK