Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDi 160 PK MHEV 2018 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 160 176 183 190
Koppel 253 283 297 310
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 160 PK
Koppel: 253 NM

Basic

16 PK 176 PK
30 NM 283 NM

Sport-S

23 PK 183 PK
44 NM 297 NM

Vip-R

30 PK 190 PK
57 NM 310 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Kia Ceed. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Kia dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Kia Ceed

Hier kan je onze rijervaringen van de Kia modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Kia Ceed rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Kia Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Kia motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Kia chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Kia chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Kia Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Kia

Chiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDi 160 PK MHEV naar 190 PK

RESULTAAT VENTURA CHIPTUNING KIA CEED 1.5 T-GDI 160 PK MHEV

De Mooie Kia Ceed wordt inmiddels geleverd met de nieuwe 1.5 T-GDi 160 PK MHEV-motor. Een compleet nieuw blok welke voorzien is van Mild-hybride techniek. Kia gebruikt deze hybride techniek om de emissie van de motor te verlagen, wat scheelt in de bijtelling. Deze 1.5 T-GDi motor is echter softwarematig te veel geknepen. En voelt daardoor onder in toeren lui aan wat absoluut niet past bij zo’n Sportief model. Met chiptuning Ceed 1.5 T-GDi  kunnen wij dit probleem voor u oplossen en rijdt uw Ceed veel sportiever. Voor de Kia Proceed 1.5 T-GDi 160 PK MHEV hebben wij ook tuning beschikbaar. En ook voor de Kia Proceed 1.5 T-GDi 160 PK-variant zonder Mild Hybride techniek, deze uitvoering is in sommige landen in Europa erg populair.

LEASE AUTO i.c.m. CHIPTUNING KIA CEED 1.5 T-GDI 160 PK MHEV

Heeft u uw mooie Kia Ceed 1.5 T-GDi 160 PK geleaset dan staat wat extra vermogen vast op uw verlanglijstje. Goed nieuws wij hebben speciaal voor Kia-leaseauto chiptuning een slimme externe ECU-chiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDi 160 PK MHEV ontworpen. Die snel geïnstalleerd kan worden en ook net snel en vrij simpel weer verwijderd kan worden. U kunt de tuning van uw Kia Ceed dus zelf verwijderen als u naar de Kia-dealer moet voor een onderhoud beurt. Ventura tuning levert haar tuning ook aan meerdere grote officiële Kia-dealers.

Montage Ventura chiptuning KIA Ceed 1.5 T-GDi 160 PK MHEV

De montage van onze Professionele Chiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDi 160 PK is speciaal zo ontwikkeld dat deze binnen 4 minuten is uit te voeren. En natuurlijk net zo snel weer ongedaan gemaakt kan worden. Wij hebben veel klanten die hun Kia Ceed lease-auto tunen en die vinden dat wel zo prettig. Bij onze externe tuning zit een duidelijke full colour montage handleiding zodat u kunt zien op welke stekkers de tuning moet worden aangesloten. Voor de meeste mensen is zelfmontage een prima optie en dit scheelt u in uw reistijd.

AUTOMAAT i.c.m. CHIPTUNING KIA CEED 1.5 T-GDI 160 PK MHEV

Heeft u een Kia Ceed 1.5 T-GDi 160 PK met automaat? Ook dan hebben wij daarvoor een Speciale chiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDi automaat tuning voor ontwikkeld. Het koppel komt bij de automaat variant net even anders in dan bij de handgeschakelde versie van de Ceed 1.5 T-GDi.

FABRIEKSGARANTIE i.c.m. VENTURA CHIPTUNING KIA CEED 1.5 T-GDi 160 PK MHEV

Kia verleend 7 jaar fabrieksgarantie op de door hun geproduceerde auto’s. Officieel geeft Kia geen akkoord om haar auto’s te tunen, uit onze ervaring als Kia Chiptuning Specialist blijkt dat de motoren van Kia prima wat meer vermogen leveren kunnen, Kia staat voor kwaliteit.

Chiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDi 160 PKChiptuning Kia Ceed 1.0 T-GDi 120 PKChiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDI 160 PKChiptuning Kia Ceed 1.0 TGDi