Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi PHEV 265 PK (1P) 2021 ->

Bekijk alle 1P modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 265 288 299 310
Koppel 350 397 420 440
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 265 PK
Koppel: 350 NM

Basic

23 PK 288 PK
47 NM 397 NM

Sport-S

34 PK 299 PK
70 NM 420 NM

Vip-R

45 PK 310 PK
90 NM 440 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Hyundai Tucson. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Hyundai dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Hyundai Tucson

Hier kan je onze rijervaringen van de Hyundai modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Hyundai Tucson rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Hyundai Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Hyundai motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Hyundai chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Hyundai chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Hyundai Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Hyundai

Chiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi PHEV 265 PK (1P) naar 310 PK

Resultaat Chiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi PHEV 265 PK

De mooie Hyundai Tucson heeft de beschikking over de compleet nieuwe 1.6 T-GDi motor. Naast het vermogen uit de benzinemotor heeft deze plug-in hybride versie ook de sterkste elektrische power. Een prachtige samenwerking tussen 2 systemen alleen in de praktijk mis je de sportiviteit van het totaalpakket qua souplesse van onderuit. Als je rijdt merk je niet dat je met 350 NM koppel op pad bent. Door het verhogen van het koppel van de 1.6 T-GDi benzinemotor rijdt de Tucson veel fijner. Dit vergroot uw rijgenot en zorgt er voor dat uw auto makkelijker met een aanhanger of caravan overweg kan.

Leaseauto i.c.m. Tuning  Hyundai Tucson 1.6 T-GDi Hybrid 265 PK

Heeft u uw nieuwe Tucson geleaset dan bent u er inmiddels vast al achter gekomen dat er wel wat trekkracht in de auto mist. Omdat het een leaseauto betreft hebben wij de tuning voor uw motor heel bewust extern ontwikkeld. Er hoeft dus niet in de computer van uw Hyundai zelf wat aangepast te worden, deze laten wij heel bewust netjes origineel. Wij plaatsen een portable harddisc naast de computer van uw Tucson en deze verbinden wij keurig via kabelboom met de originele Hyundaistekkers. In deze portable harddisc komt onze tuningsoftware. Hyundai kan zo dus gewoon uw auto blijven updaten en u kunt zelf binnen 5 minuten uw auto weer origineel maken als u voor een bezoekje naar uw Hyundaidealer gaat. U ziet wij hebben echt aan alles gedacht.

Montage chiptuning Tucson Plug in Hybrid 265 PK

De montage van onze geavanceerde externe ecu is erg eenvoudig. U komt eenmalig bij ons, wij lezen uw auto netjes uit en plaatsen de ecu. Daarna wordt de tuningsoftware voor uw motorvariant in onze externe ecu geprogrammeerd en stellen wij de software op maat op uw auto af. Zodra dit klaar is kunt u proefrijden om zelf het resultaat te ervaren wat onze tuning voor uw Hyundai Tucson doet. Bent u tevreden dan rekent u netjes bij ons af, bent u niet tevreden dan maken wij uw auto gelijk weer origineel. Hierna kunt u thuis de tuning zelf gewoon simpel binnen 5 minuten afkoppelen voordat u uw garage bezoekt.

AUTOMAAT i.c.m. Tuning Hyundai Tucson Hybrid

Uw Hyundai Tucson Hybrid is voorzien van een prachtige automaat die keurig schakelt. Tijdens het ontwikkelen van onze tuning hebben wij zeer veel tijd er aan besteed om er voor te zorgen dat de automaat ook met chiptuning netjes blijft overschakelen. Omdat het vermogen van de 1.6 T-GDi hybrid motor heel bewust pas bij een hoger toerental in komt, heeft de automaat het relatief makkelijk. De elektromotor geeft in de gebieden waar geen emissie gewenst is veel ondersteuning en het koppel van de elektromotor komt netjes gedoseerd vrij zodat beide aandrijfkrachten keurig gecombineerd worden op 1 aandrijflijn.

Fabrieksgarantie  i.c.m Ventura tuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 265 PK PHEV

Hyundai verleent 5 jaar fabrieksgarantie zonder kilometer beperking. Zo’n lange periode durf je als autofabrikant alleen te geven aan je klanten als je echt overtuigt bent van de kwaliteit van je product. Onze ervaring met het tunen van Hyundai motoren is erg goed, wij tunen al 9 jaar Hyundai motoren en dit geeft tot op heden nooit problemen. Ondanks onze goede relatie met vele Hyundai en Kia dealers geeft Hyundai zelf geen toestemming om haar auto’s officieel te mogen tunen. Wij vermoeden dat dit te maken heeft met de lange fabrieksgarantie die Hyundai op haar personenauto’s biedt.

Chiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi HEV 230 PKChiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi 177 PKChiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi Hybrid 230 PKChiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi  265 PK PHEV