Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Hyundai ix20 1.4 CRDi 90 PK 2010 -> 2019

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 90 103 109 115
Koppel 220 248 262 275
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 90 PK
Koppel: 220 NM

Basic

13 PK 103 PK
28 NM 248 NM

Sport-S

19 PK 109 PK
42 NM 262 NM

Vip-R

25 PK 115 PK
55 NM 275 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Hyundai ix20. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Hyundai dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Hyundai ix20

Hier kan je onze rijervaringen van de Hyundai modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Hyundai ix20 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Hyundai Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Hyundai motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Hyundai chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Hyundai chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Hyundai Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Hyundai

Chiptuning Hyundai ix20 1.4 CRDi 90 PK naar 115 PK

Chiptuning IX20 1.4 CRDi 90 PK 220 NM

Resultaat na Tuning: 116 PK en 280 NM.

Als lichtere en zuinigere basis diesel voor de zwaardere Hyundai iX 20 1.6 CRDI 128 PK biedt Hyundai nu ook de geheel nieuwe Hyundai IX20 met de stille soepele 1.4 CRDI commonrail motor met 90 PK. Met deze 1.4 CRDI heeft Hyundai een prachtige zeer moderne zuinige en soepele dieselmotor met A label voor de IX20 dat maakt met 20% bijtelling deze super cpmfortabele betaalbare Hyundai wel heel interessant voor vele rijders. De Hyundai IX20 is met haar 1.4 CRDi motor met 90 PK minder krachtig t.o.v. de concurrentie zoals de Volkswagen Golf die standaard al met 105 PK begint, maar doordat de auto ook nog eens licht is zijn de prestaties echt standaard al niet verkeerd alleen de trekkracht onderin valt wel tegen. Wilt u toch graag nog wat sportievere prestaties en wat meer trekkracht dan levert Ventura tuning een fijn krachtkuurtje voor uw IX20 dieselmotor. Veel Hyundai rijders zijn in hun vorige auto natuurlijk verwend met een dikkere 1.6 of 1.7 CRDi dieselmotor maar in deze downsize cultuur zullen vele IX20 kopers toch kiezen voor een 1.4 CRDi motor met maar 90 PK en daarom heeft Ventura Tuning voor de IX20 als upgrade Chiptuning IX20 speciaal op maat ontwikkeld.

Eigenschappen van de chiptuning Hyundai IX20 1.4 CRDi motor met 90 PK.

De Hyundai IX20 1.4 CRDI commonrail 90 PK motor is soepel en trekt veel beter van onderuit dan de oude 1.4 CRDI motor van van het vorige generatie Hyundai.Dankzij geheel nieuwe Piëzo commonrail injectoren is de nauwkeurigheid van brandstofinspuiting en daarmee het brandstofverbruik aanzienlijk verbeterd t.o.v. het vorige Hyundai motor.Wat een groot pluspunt is , is dat de 1.4 CRDI motor nu in de IX20 standaard gekoppeld is aan een 6 bak,Vele zakelijke rijders zullen blij zijn dat een 6 traps automaat ook bestelbaar is. Wellicht dat Hyundai in de toekomst nog komt met hun eigen ”7 steps DSG bak ”, zodra hier meer over bekent is zullen wij u hier op onze website gelijk over informeren.

Op de autosallon van Geneve in maart dit jaar hebben wij deze bak al bekeken, en dat ziet er erg mooi uit. Tevens zult u op onze website kunnen lezen over de speciaal daarvoor ontwikkelde chiptuning IX20 Automaat uitvoering.

Chiptuning IX20 1.4 CRDI 90 PK biedt u de mogelijkheid om werkelijk het brandstofverbruik tot 11 % te doen dalen.

Zodra de nieuwe Hyundai IX20 1.4 CRDI motor in de IX20 op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van vele Hyundai rijders kan deze motor nou nog ook nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de Hyundai ? Ja door optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren vroeger overschakelen doordat uw IX20 1.4 CRDI motor na tuning een hoger koppel krijgt wat reeds bij een lager toerental al beschikbaar is. Uw Hyundai IX20 1.4 CRDI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit een liter diesel door een completere verbranding verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd ruim vermogen over om soepel en snel in te kunnen halen, of tijdens even vlot invoegen op de snelweg. Uw Hyundai IX20 dieselmotor rijdt na chiptuning IX20 ook nog fijner en u kunt na tuning zeer schakellui rijden, en sportief wanneer u dat wenst, deze sportiviteit mag immers bij zo,n mooie 1.4 CRDI IX20 motor echt niet ontbreken.De Ventura Chiptuning IX20 is inmiddels volop leverbaar.

Montage Chiptuning IX20 1.4 CRDI 90 PK

De 3-D chiptuning Hyundai IX20 wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Hyundai stekkers onder de motorkap van uw hyundai IX20 1.4 CRDi. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Hyundai 1.4 CRDi blijft origineel,dat vindt uw Hyundai dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past meervoudig de kenveld data van uw motormanagement tijdelijk aan: 1 de dieselcurve van de brandstof drukopbouw,2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. Tevens wordt het werkelijke toerental en de koppeltoename gemeten zo waakt onze Mini ECU er over dat er voldoende lucht is (anders krijgt u roet) en wordt de koppelstijging bewaakt .U of u garage kan ten aller tijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de chiptuning IX20 voor uw Hyundai is in maximaal 5 minuten gebeurd, dus ook zeer ideaal voor leaserijders.

Garantie Chiptuning IX20 1.4 CRDi 90 PK.

Standaard mag van Greenib Car B.V de importeur van de Hyundai IX20 niet getuned worden .Hierin is Hyundai een uitzondering want bij vele merken zoals Volkswagen en Mercedes is chiptuning achteraf al heel normaal .Ventura Tuning levert haar chiptuning IX20 ook rechtstreeks aan officiële Hyundai dealers, wij zijn daar als tuning producent zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura Mini ECU.Wilt u meer dan hebben wij de mogelijkheid om via een officiele Nederlandse verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen soms bij Hyundai dealers als extra over de kostprijs van de chiptuning IX20 heen.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons absoluut niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in onze chiptuning IX20 gezien onze uiterst minime schade de afgelopen jaren in het algemeen.

Rijervaringen Chiptuning IX20 1.4 CRDI 90 PK

De Nieuwe IX20 wordt inmiddels volop in Nederland verkocht en, Ventura Tuning heeft de ideale chiptuning IX20 al leverbaar !

Test Gratis en merk zelf het Super resultaat !

Chiptuning IX20 1.4 CRDi 90 PK

Resultaat Na Tuning >>>116 PK en 280 NM <<<
De montage gaat Veilig en Snel d.m.v 8 originele Hyundai stekkers .

Chiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi 265 PK PHEVChiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi 265 PK PHEVChiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi 265 PK PHEVChiptuning Hyundai i30 1.5 T-GDi 160 PK