Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Hyundai i40 1.7 CRDi 116 PK 2011 -> 2019

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 116 128 134 140
Koppel 277 304 317 330
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 116 PK
Koppel: 277 NM

Basic

12 PK 128 PK
27 NM 304 NM

Sport-S

18 PK 134 PK
40 NM 317 NM

Vip-R

24 PK 140 PK
53 NM 330 NM

Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 3 minuten

Binnen 3 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Hyundai i40. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Hyundai dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Hyundai i40

Hier kan je onze rijervaringen van de Hyundai modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Bekijk alle Hyundai rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Gespecialiseerd in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de originele ECU
  • Leverancier voor officiële merkdealers
  • 3 jaar productgarantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Hyundai Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Hyundai motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Hyundai chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Hyundai chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Hyundai Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Hyundai

Chiptuning Hyundai i40 1.7 CRDi 116 PK naar 140 PK

Chiptuning Hyundai i40 1.7 CRDi 116 PK 255 NM

Resultaat na Tuning: 142 PK en 315 NM. In navolging van de Hyundai iX 35 1.7 CRDI 116 PK heeft nu de geheel nieuwe Hyundai i40 ook de stille 1.7 CRDI commonrail motor met 116 PK gekregen. Met deze 1.7 CRDI heeft Hyundai een prachtige krachtige moderne zuinige en soepele dieselmotor met B label voor de i40 dat maakt met 20% bijtelling deze super mooie auto wel heel interessant voor de zakelijke rijders. De Hyundai i40 is met haar 1.7 CRDi motor met 116 PK t.o.v. de concurentie al netjes bedeeld, maar doordat de auto geen lichtgewicht is zou wat meer power wel een welkome aanvulling zijn want immers zo,n sportieve auto verdiend ook een sportieve dieselmotor. Veel Hyundai rijders zijn in het verleden natuurlijk verwend met een 2.0 CRDI dieselmotor en daarom heeft Ventura Tuning voor de i40 speciaal chiptuning Hyundai i40 ontwikkeld.

Eigenschappen na Chiptuning Hyundai i40 van de 1.7 CRDi motor met origineel116 PK.

De Hyundai i40 1.7 CRDI commonrail 116 PK motor is zeer soepel en trekt veel beter van onderuit dan de oude 2.0 CRDI motoren van Hyundai.Dankzij geheel nieuwe Piëzo commonrailinjectoren is de nauwkeurigheid van brandstofinspuiting en daarmee het brandstofverbruik aanzienlijk verbeterd.Wel een klein minpuntje is dat de 1.6 CRDI in de I40 standaard gekoppelt is aan een 6 bak,de automaat is in het begin stadium nog niet gelijk leverbaar.Vele zakelijke rijders zullen dit jammer vinden omdat een automaat toch in het dagelijks verkeer een stuk rijcomfort biedt.Wellicht dat Hyundai wacht met de invoering van hun eigen ”7 steps DSG bak ”, zodra hier meer over bekent is zullen wij u hier over informeren. Inmiddels is bekend dat ook de automaat leverbaar gaat worden voor de 1.7 CRDi motor met 116 PK, ook voor die versie heeft Ventura Tuning een chiptuning Hyundai i40 zodat u net als met een handgeschakelde versie over extra trekkracht en PK’s kan beschikken.

Chiptuning Hyundai i40 1.7 CRDI biedt u de mogenlijkheid om werkelijk het brandstofverbruik tot 13 % te doen dalen.

Zodra de nieuwe Hyundai i40 1.7 CRDI motor in de iX 35 op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van vele Hyundai rijders kan deze motor nou nog ook nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de Hyundai ? Ja door de Ventura Chiptuning Hyundai i40, een intelligente optimalisatie van de dieselinspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 350 toeren vroeger overschakelen doordat uw Hyundai i40 1.7 CRDI motor na tuning een hoger koppel krijgt wat reeds bij een lager toerental al beschikbaar is. Uw Hyundai i40 1.7 CRDI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit een liter diesel door een completere verbranding verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd ruim vermogen over om soepel en snel in te kunnen halen, of tijdens even vlot invoegen op de snelweg.De i40 dieselmotor rijdt ook nog fijner en u kunt na tuning zeer schakellui rijden, en sportief wanneer u dat wenst, deze sportiviteit mag immers bij zo,n mooie 1.7 CRDI i40 motor echt niet ontbreken.De chiptuning voor uw nieuwe Hyundai i40 is inmiddels bij Ventura tuning volop leverbaar.

Montage Chiptuning Hyundai i40 1.7 CRDI 116 PK

De 3 D Ventura chiptuning hyundai i40 wordt aangesloten d.m.v. 8 originele Hyundai stekkers onder de motorkap van uw i40 1.7 CRDi. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Hyundai 1.7 CRDi blijft origineel,dat vindt uw Hyundai dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past meervoudig kenvelddata van uw motormanagement tijdelijk aan: 1 de dieselcurve van de brandstof drukopbouw,2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. Tevens wordt het werkelijke toerental en de koppeltoename gemeten zo waakt onze Mini ECU er over dat er voldoende lucht is (anders krijgt u roet) en wordt de koppelstijging bewaakt.U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de chiptuning Hyundai i40 CRDi is in maximaal 3 minuten gebeurd, dus ook zeer ideaal voor leaserijders.

Garantie Chiptuning Hyundai i40 1.7 CRDi.

Standaard mag van Greenib Car B.V de importeur van de Hyundai i40 niet getuned worden.Hierin is Hyundai een uitzondering want bij vel emerken zoals Volkswagen en Mercedes is chiptuning achteraf al heel normaal.Ventura Tuning levert haar tuning ook rechtstreeks aan officiele Hyundai dealers, wij zijn daar al stuning producent zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura Mini ECU.Wilt u meer dan hebben wij de mogenlijkheid om via een Nederlandse verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen soms bij Hyundai dealers als extra over de kostprijs voor de tuning heen.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 9 jaar. De Ventura chiptuning hyundai i40 onderscheidt zich door een veel modernere techniek

Rijervaringen Chiptuning Hyundai i40 1.7 CRDI

De eerste geluksvogels hebben hun nieuwe Hyundai i40 al in ontvangst mogen nemen, inmiddels heeft Ventura tuning al 5 keer de Ventura chiptuning Hyundai uitgevoerd, klanten zijn zeer enthousiast over het resultaat, de rijervaringen plaatsen wij binnenkort hier op de website.

Chiptuning Hyundai i40 1.7 CRDi 116 PK

Resultaat Na Tuning >142PK en 315 NM <

De montage van Ventura Hyundai Chiptuning i40 gaat Veilig en Snel d.m.v 8 originele Hyundai stekkers . een simpele tuningbox heeft maar 2 stekkertjes.

 

Chiptuning Hyundai i40 CRDI 136 PKChiptuning Hyundai i40 GDI 177 PKChiptuning Hyundai i40 GDI 177 PKChiptuning Hyundai i40 CRDI 115 PK