Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Hyundai i10 1.1 CRDi 75 PK 2013 -> 2020

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 75 87 92 100
Koppel 170 191 201 210
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 75 PK
Koppel: 170 NM

Basic

12 PK 87 PK
21 NM 191 NM

Sport-S

17 PK 92 PK
31 NM 201 NM

Vip-R

25 PK 100 PK
40 NM 210 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Hyundai i10. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Hyundai dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Hyundai i10

Hier kan je onze rijervaringen van de Hyundai modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Hyundai i10 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Hyundai Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Hyundai motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Hyundai chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Hyundai chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Hyundai Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Hyundai

Chiptuning Hyundai i10 1.1 CRDi 75 PK naar 100 PK

Chiptuning Hyundai I10 1.1 CRDI 75 PK 158 NM -> getuned: 100 PK 210 NM

De Hyundai I10 1.1 CRDI met 75 PK is standaard een hele leuke auto maar mist qua vermogen net even dat wat een kleine auto nodig heeft. In vergelijking met een Volkswagen Polo, Skoda Fabia, Seat Ibiza komt de Hyundai I10 net even dat te kort wat de andere auto’s wel hebben. Met 1120 cc is deze 3 cilinder in lijn motor van Kia niet genoeg doortest om een mooi vermogen te leveren. Met onze chiptuning Hyundai I10 wordt dat wel anders.

10% brandstofbesparing met chiptuning Hyundai I10 1.1 CRDI

Dankzij onze doorteste complexe computer is het nu mogelijk om het brandstofverbruik van uw Hyundai I10 drastisch te doen dalen. Gemiddeld genomen is het verbruik van deze kleine auto 4,40 liter per 100 km wat neer komt op zo’n 1 : 22. Als u de door ons ontwikkelde computer aansluit kunt u dit verbruik doen dalen tot maar liefst 3,96 l per 100 km (1 : 25). De vraag naar deze besparing hebben wij vanaf moment 1 gekregen nadat deze auto uit kwam. Door het extra vermogen dat door chiptuning Hyundai I10 vrij komt aan te wenden om eerder over te schakelen kunt u een besparing van zo’n 10% realiseren. 10% Is hierin echter wel het gemiddelde. Wij hebben bij diverse testen besparingen gemeten tot wel 14%. De echte besparing is sterk afhankelijk van uw rechtervoet want wat is er nou mooier dan de extra pk’s van de chiptuning Hyundai I10 aan te wenden om even sneller op te trekken of harder door de bochten te gaan? De auto rijdt met chiptuning een stuk fijner wat mede komt omdat u schakellui kunt rijden.

Montage van de Chiptuning Hyundai I10 Mini ECU!

De tuning wordt aangesloten door middel van 8 originele Hyundai stekkers onder de kap van uw I10. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Hyundai I10 1.1 CRDI blijft origineel. Dat vindt uw Kia dealer wel zo prettig (software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden). Onze chiptuning Hyundai I10 past zowel de dieselcurve van de drukopbouw, de turbodruk en inactief de injectietiming aan. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen zonder demontage van de tuning. Het (de-)monteren van de chiptuningHyundai I10 is in maximaal 5 minuten gebeurd.

Chiptuning Hyundai I10 met Automaat

Kan Hyundai I10 1.1 CRDI met automaat ook getuned worden? Ja, dat kan prima. Door een slim stukje software in onze computer geven wij het extra koppel niet in 1 klap vrij maar in 5 partijtjes van telkens 10 miliseconden. U merkt geen verschil maar de automaat van uw Hyundai I10 en de aandrijfassen worden op deze manier gespaard. De bak en assen krijgen zeg maar de tijd om het koppel vrij te geven.

Chiptuning Hyundai I10 Lease auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden? Ja, dat kan. Dagelijks tunen wij vele leaseauto’s. Voor u is het makkelijk omdat onze professionele chiptuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogenlijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Hyundai I10 1.1 CRDI hebt laten tunen dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat. Jammer, want er wordt dan vanuit gegaan dat u na tuning veel harder gaat rijden wat in de praktijk niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag een soepele fijne lease auto die net even wat meer pit heeft. ChiptuningHyundai I10 speelt hier precies op in om de auto net even wat meer pit te geven.

Garantie chiptuning Hyundai I10 75 PK

Standaard mag van de importeur van de Hyundai I10 de auto niet getuned worden. Hoewel Hyundai hier nogal streng in is zien wij bij andere merken steeds meer versoepeling komen omdat het een goede toevoeging is op de auto en dit wordt ook verwacht bij Hyundai . Volkswagen, Audi en BMW hebben al te kennen gegeven dat chiptuning een goede toevoeging is. Wij leveren onze producten ook rechtstreeks aan officiële Kia dealers en zijn hier dan ook zeer content mee. Wij leveren 3 jaar product garantie. Tevens bieden wij de mogelijkheid om via een Nederlandse verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of aandrijflijn over te nemen tegen bijbetaling. Standaard zit dit niet bij de chiptuningHyundai I10 inbegrepen.

NIEUWS

Overname motorgarantie voor uw Chiptuning Hyundai I10

Dankzij de te verwaarlozen schade aan motoren die door Ventura Tuning getuned zijn komen wij als eerste tuning producent binnenkort met een verzekeringspolis via een externe verzekeringsmaatschappij die voor een Hyundai I10 1.1 CRDI motor met standaard 75 PK de motorgarantie overnemen voor € 150,- per jaar met een max van 2 jaar of 150.000 kilometer. Vele leasemaatschappijen willen graag deze verzekering zodat zij akkoord kunnen gaan wanneer klanten hun auto door Ventura Tuning professioneel laten tunen, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Rijervaring Chiptuning Hyundai I10 1.1 CRDI

Elder op onze website kunt u de rijervaringen van onze klanten lezen.

Chiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi 265 PK PHEVChiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi 265 PK PHEVChiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDi 265 PK PHEVChiptuning Hyundai i30 1.5 T-GDi 160 PK