Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Cupra Formentor 1.5 eHybrid 272 PK GTE (VZ) 2020 ->

Bekijk alle VZ modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 272 294 305 315
Koppel 350 386 403 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 272 PK
Koppel: 350 NM

Basic

22 PK 294 PK
36 NM 386 NM

Sport-S

33 PK 305 PK
53 NM 403 NM

Vip-R

43 PK 315 PK
70 NM 420 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Cupra Formentor. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Cupra dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Cupra Formentor

Hier kan je onze rijervaringen van de Cupra modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Cupra Formentor rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Cupra Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Cupra motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Cupra chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Cupra chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Cupra Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Cupra

Chiptuning Cupra Formentor 1.5 eHybrid 272 PK GTE (VZ) naar 315 PK

Kan mijn Cupra Formentor 272 PK GTE al gechipt worden? Ja wij kunnen dat!

Chiptuning Cupra Formentor 1.5 eHybrid 272 PK GTE is een veel gevraagde tuning. Om zo meer vermogen uit je hybride motor te halen. Cupra heeft in de Formentor GTE de sterkste 1.5 eHybride-motor geplaatst die standaard 272 pk heeft. Maar hoe werkt chiptuning precies voor deze hybride-motor en wat zijn de voordelen en zijn er ook nadelen aan het tunen van de motor?

Chiptuning Cupra Formentor 1.5 e-Hydride 272 PK GTE VZ

Krachtigere motor voor de Cupra Formentor 1.5 e Hybride 272 PK

De top aandrijving van de Formentor VZ is de 1.5 eHybride motor met 272 PK. 150 pk uit de brandstofmotor plus gemiddeld 122 pk uit de elektromotor geeft samen 272 pk. Bij deze moderne hybridemotor werken de elektromotor en een benzinemotor prachtig samen. De elektromotor kan zelfstandig rijden tot 130 km/u en daarboven komt de benzinemotor er bij om te helpen. Wel zo fijn als er meer PK’s nodig zijn. De motor is gekoppeld aan een fijne DSG bak die soepel schakelt en zorgt voor veel rijplezier. Met Formentor eHybrid chiptuning neemt de Power enorm toe. Onze Cupra Formentor stage 1 chip is zeer populair door de aanzienlijke vermogenstoename.

Tuning Cupra Formentor 1.5 e-Hybride 272 PK GTE

Prestaties Cupra Formentor 1.5 eHybrid 272 PK GTE chiptuning

Met Cupra Formentor 1.5 TSi GTE chiptuning kan het vermogen van de benzine motor enorm worden verhoogd. Dit gebeurd via onze super chip te plaatsen. Dit leidt tot meer vermogen en een hoger koppel. Waardoor de sprint van nul naar honderd en de topsnelheid van de auto veel beter wordt. Voor de Cupra Formentor Hybride kan met Cupra chiptuning het vermogen verhoogd worden tot 315 pk. Het gebruik van goede 98+ benzine of Hoog octaan 102 benzine  zorgt voor de beste prestaties.

Zijn er ook risico’s aan het chippen van de motor?

Het is echter belangrijk om te weten dat chiptuning Cupra Formentor 1.5 eHybrid 272 PK GTE nooit volledig risicoloos is. Door het verhogen van het vermogen wordt de motor zwaarder belast. Hierdoor kan de motor zonder het goede onderhoud sneller slijten. Tevens wordt de DSG-bak en de aandrijfassen van de auto zwaarder belast. Het is daarom belangrijk om een goede en gespecialiseerde tuner te kiezen die de tuning netjes voor jou uitvoert.

Kan chippen de garantie beperken?

Een ander belangrijk punt om op te letten is dat chippen kan leiden tot verlies van garantie op de auto. Als er iets mis gaat met de motor of andere onderdelen en de dealer ontdekt dat er een chip is geplaatst kan de garantie komen te vervallen. Het is daarom belangrijk om te overleggen met de tuner voordat je Formentor eHybride laat chippen.

De voordelen van Chiptuning Cupra formentor

Als de chiptuning Cupra Formentor 1.5 ehybrid 272 PK GTE goed wordt uitgevoerd, zorgt het voor een enorme verbetering. De prestaties van de Cupra Formentor 1.5 eHybride motor na tuning zijn erg leuk. De acceleratie van 0 naar 100 km/u kan worden verbeterd van 6,7 seconden naar ongeveer 5,2 seconden, wat indrukwekkend is en erg leuk om andere snelweg gebruikers soms te plagen.

Laat uw Formentor tunen door een ervaren Cupra tuner

Als u besluit om uw Cupra Formentor 1.5 eHybride 272 PK te laten tunen, is het belangrijk om dit te laten doen bij een ervaren tuner met een goede reputatie. Zorg er ook voor dat u overleg pleegt met de dealer over de gevolgen voor de garantie en de mogelijke risico’s voordat u besluit om uw Mooie bolide te laten chippen.

Chiptuning Cupra Leon 1.4 e-Hybrid 245 PKChiptuning Cupra Leon 1.4 e-Hybrid 245 PKChiptuning Cupra Formentor 1.4 TSi eHybrid 204 PKChiptuning Cupra Leon 1.4 e-Hybrid 245 PK

Favorieten