Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Cupra Formentor 1.5 eHybrid 204 PK PHEV (VZ) 2020 ->

Bekijk alle VZ modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 204 228 240 250
Koppel 350 386 403 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 204 PK
Koppel: 350 NM

Basic

24 PK 228 PK
36 NM 386 NM

Sport-S

36 PK 240 PK
53 NM 403 NM

Vip-R

46 PK 250 PK
70 NM 420 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Cupra Formentor. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Cupra dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Cupra Formentor

Hier kan je onze rijervaringen van de Cupra modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Cupra Formentor rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Cupra Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Cupra motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Cupra chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Cupra chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Cupra Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Cupra

Chiptuning Cupra Formentor 1.5 eHybrid 204 PK PHEV (VZ) naar 250 PK

Kan mijn Cupra Formentor 1.5 eHybrid 204 pk al gechipt worden? Ja dat kan,100%

Chiptuning Cupra Formentor 1.5 eHybrid 204 PK PHEV is een populaire tuning. Zo kunt u meer vermogen uit uw 1.5 TSi hybride motor halen. Cupra heeft in deze versie van de Formentor de lichtere elektromotor geplaatst die het totaal op 204 pk brengt. Hoe werkt chiptuning precies voor deze geweldige hybride-motor en wat zijn de voordelen en nadelen van het chippen van uw motor?

Basis hybride motor in de Cupra Formentor 1.5 e Hybrid 204 pk

De standaard aandrijving van de Formentor VZ is de 1.5 eHybrid motor met 204 PK. 150 pk uit de brandstofmotor plus gemiddeld 54 pk uit de elektromotor levert samen 204 pk. Bij deze mooie hybridemotor werken de elektromotor en een benzinemotor netjes samen. De elektromotor kan zelfstandig rijden tot 130 km/u en daarboven komt de benzinemotor er bij ter ondersteuning. Wel zo fijn als er meer power nodig is. De motor is gekoppeld aan een luxe DSG bak die soepel schakelt en zorgt voor veel comfort. Met Formentor eHybrid chiptuning nemen de pk’s flink toe. Onze Cupra Formentor stage 1 chip is zeer populair door de fijne vermogenstoename.

Prestaties Cupra Formentor 1.5 eHybrid 204 pk chiptuning

Met Cupra Formentor 1.5 TSi 204 pk chiptuning kan het vermogen van de brandstof motor enorm worden verbeterd. Dit gebeurd door het plaatsen van onze chip. Dit leidt tot meer vermogen en een hoger koppel. Waardoor de acceleratie van nul naar honderd van de auto veel beter wordt. Voor de Cupra Formentor Hybrid kan met Cupra chiptuning het vermogen verhoogd worden tot 250 pk. Het gebruik van de betere 98+ benzine of Hoog octaan 102 benzine  zorgt voor de fijnste prestaties.

Zijn er risico’s aan het chippen van de motor?

Het is echter belangrijk om te weten dat chiptuning Cupra Formentor 1.5 eHybrid 204 PK PHEV nooit volledig risicoloos is. Door het verhogen van het vermogen wordt de motor zwaarder belast. Hierdoor kan de motor zonder goed onderhoud wat sneller slijten. Tevens wordt de DSG-bak en de aandrijfassen van de Formentor zwaarder belast. Het is daarom erg belangrijk om een goede en gespecialiseerde Cupra tuner te kiezen die de tuning netjes voor jou in orde maakt.

Kan het chippen van de motor de garantie beperken?

Een ander belangrijk punt om op te letten is dat chippen kan leiden tot garantiebeperking van je auto. Als er iets stuk gaat aan de motor of andere onderdelen en de dealer ontdekt dat de auto gechipt was kan de garantie beperkt worden. Het is daarom belangrijk om dit te overleggen met de tuningfirma voordat uw Formentor eHybrid 204 pk laat chippen.

De voordelen van Chiptuning Cupra formentor

Als de chiptuning Cupra Formentor 1.5 ehybrid 204 pk goed wordt uitgevoerd, zorgt het voor een flinke verbetering. De prestaties van de Cupra Formentor 1.5 eHybride motor na tuning zijn echt heel leuk. De acceleratie van 0 naar 100 km/u kan worden verbeterd met 1.3 seconden, wat je zeer goed merkt en is erg leuk om andere weggebruikers soms even te plagen.

Laat uw Cupra Formentor 1.5 eHybrid 204 pk phev tunen door een ervaren tuner

Als u uw Cupra Formentor 1.5 eHybrid 204 PK ook wilt laten tunen, is het belangrijk om dit te laten doen bij een ervaren Cupra chiptuning Specialist met een goede reputatie. Zorg er ook voor dat u overleg pleegt met uw garage over de gevolgen voor de garantie. Dealers staan totaal verschillend tegenover chiptuning. Soms kan je beter niks vertellen, alles weten maakt niet altijd gelukkig.

Chiptuning Cupra Leon 1.4 e-Hybrid 245 PKChiptuning Cupra Leon 1.4 e-Hybrid 245 PKChiptuning Cupra Formentor 1.4 TSi eHybrid 204 PKChiptuning Cupra Leon 1.4 e-Hybrid 245 PK

Favorieten