Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning BMW 4 serie GC (G26)

Chiptuning » Bmw » 4-serie-gc » G26

Het chiptunen van uw BMW 4 serie GC (G26) geeft u meer acceleratie, pit en souplesse in uw BMW. U kunt uitgaan van duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning van uw BMW 4 serie GC G26 bij Ventura Tuning

Chiptuning van jouw auto zorgt voor

Meer vermogen | Meer trekkracht | Lager brandstofverbruik

BMW 4 serie GC (G26) Chiptuning

De BMW 4-serie Gran Coupe G26 is een vierdeurs coupé die in 2021 werd geïntroduceerd als de opvolger van de vorige generatie 4-serie Gran Coupe F36. Het is een luxueuze en sportieve auto met een strak design en geweldige prestaties. Het nieuwe model stuurt nog beter dan de vorige versie en ook de motoren zijn op alle vlakken enorm verbeterd. Inmiddels wordt er ook vaak mild-hybride techniek toegepast.

Rijervaring Chiptuning BMW 420i G26 184 PK Zijkant

Exterieur

Het exterieur van de BMW 4-serie Gran Coupe G26 is opvallend en dynamisch gevormd. De voorkant heeft de prominente BMW-grille met verticale spijlen die meestal in het zwart wordt uitgevoerd en LED-koplampen. De achterkant heeft een gestroomlijnd krachtig uiterlijk met geïntegreerde uitlaatpijpen en OLED-achterlichten die de breedte van deze sportieve auto benadrukken. De G26 versie heeft ook een lange motorkap en een lage daklijn, wat bijdraagt aan het sportieve coupe karakter van de auto. En er is gelukkig voldoende ruimte voor een 6 cilinder in lijn M40i-motor.

Interieur

Het interieur van de BMW 4-serie Gran Coupe G26 is net zo indrukwekkend als het exterieur. Het dashboard heeft een minimalistisch ontwerp met een 14,9-inch touchscreen voor het infotainmentsysteem. Van binnen is alles hoogwaardig afgewerkt met premium materialen, zoals lederen bekleding en aluminium accenten. Het geheel biedt ook voldoende ruimte en comfort voor zowel de bestuurder als de passagiers.

Prestaties van de motoren

De BMW 4-serie Gran Coupe G26 is verkrijgbaar in verschillende versies, elk met hun eigen specifieke prestaties. De BMW 420i Gran Coupe heeft een 2.0i viercilinder turbomotor met 184 pk en 300 Nm. De BMW 430i Gran Coupe G26 heeft ook een 2,0-liter viercilinder turbomotor, maar in deze uitvoering levert het blok 245 pk of 258 pk en 400 Nm koppel. Terwijl de BMW M440i xDrive Gran Coupe beschikt over een 3.0-liter zes-in-lijn turbomotor die 387 pk en 500 Nm koppel levert. Beide modellen hebben een acht-traps automatische transmissie en zijn voorzien van achterwielaandrijving of xDrive-vierwielaandrijving. De BMW M440i xDrive Gran Coupe heeft ook een sportonderstel en M-Performance remmen, wat zorgt voor sportievere rijeigenschappen. Chiptuning BMW is perfect voor deze Gran Coupe.

Chiptuning BMW 420i 184 PK G26

De lichtste variant van de mooie BMW 4 serie Gran Coupe heeft een 2.0i liter motor met 184 pk. De motor is gekoppeld aan een 8 traps automaat van ZF. Deze combinatie geeft de auto heerlijke rijprestaties, maar je mist de sportiviteit die de 43oi wel heeft door de 100 Nm meer koppel die de sterkere motor levert. Daarom is de basis 2.0i motor erg populair bij BMW-rijders om te voorzien van chiptuning BMW 4-serie Gran Coupe.

Chiptuning BMW 430i 258 PK G26

De 430i G26 met de snelste 2.0i 258 PK heeft standaard al 400 Nm koppel wat standaard al hoog koppel is voor een 2 liter benzine turbomotor. Veel dieselrijders stappen daardoor naadloos over en ervaren de extra pk’s van dit benzine-blok toch heel prettig nu de dieselauto’s in de ban zijn gedaan. Na tuning krijg je 310 PK en 480 Nm koppel en dat stukje extra geeft heel veel rijplezier.

Chiptuning BMW 430i 245 PK G26

De 430i G26 motor is in 2022 geupdate en heeft iets minder pk’s gekregen. Gelukkig is het fenomenale koppel van 400 Nm ongewijzigd gebleven. Deze aanpassing is gedaan om de emissie van de motor nog wat lager te maken. Via chiptuning BMW 4 serie Gran Coupe G26 kunnen wij de verloren PK’s ruimschoots herstellen zodat uw BMW weer de sportiviteit krijgt die voor u autorijden zo leuk maakt.

Chiptuning BMW M440i 374 PK G26

De M440i G26 met standaard 374 PK is echt het juweeltje onder de Gran Coupe’s. Met de prachtige B58 motor met mild-hybride techniek heb je de beschikking over 1 van de fijnste 6 in lijn motoren die er is. Wilt u M4 prestaties? Met chiptuning kan het vermogen van deze sublieme motot nog aanzienlijk verhoogd worden. Zo worden de prestaties pas echt heel leuk, 425 PK en 600 Nm koppel. Dit toverd een enorme glimlach op je gezicht, de motor lijkt eindeloos door te gaan met versnellen. Tevens een leuke bijkomstigheid is dat als de M440i motoren getuned worden het brandstofverbruik gemiddeld met circa 8 tot 10% daalt.

Montage van de chip

Om onze professionele externe chiptuning voor u als klant zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Ontvangt u van ons een fullcolour montage / demontage handleiding bij uw tuning. De stekkers van ons systeem zijn via een label gecodeerd en dit staat keurig in de handleiding beschreven. Zo kunt u zelf binnen 5 minuten uw auto weer ongetuned maken wanneer u dit nodig acht.

Rijervaring Chiptuning BMW 420i G26 184 PK Voorkant

Gaspedaal vertraging oplossen bij uw BMW Gran Coupe G26

Alle nieuwe BMW’s hebben te maken met een eco-filter is het gaspedaal. U trapt het gaspedaal snel in, maar door het filter in de computer van het gaspedaal wordt de gasklep bewust vertraagd geopend. Zo wordt de emissie-uitstoot bij laag toerental in het testgebied geknepen. Met de M-controller kunt u via een afstandsbediening simpel en snel de gaspedaalvertraging instellen naar uw wens. Nu heerlijk sportief rijden en 5 minuten later comfortabel en relax, het kan allemaal met 1 druk op de knop. En vooral de individuele instelmogelijkheden maken het zo fijn. Dit is echt een aanrader!

Samenvatting over de BMW 4-serie Gran Coupe G26

De BMW 4-serie Gran Coupe G26 is een opvallende en sportieve vierdeurs coupé met een hoogwaardig interieur en indrukwekkende prestaties. Dot model biedt voldoende ruimte en comfort voor bestuurder en passagiers en beschikt over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Het is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een luxe auto met sportieve prestaties en een strak design. En door de grote diversiteit aan motoren is er veel mogelijk qua keuze.

Rijervaring tuning BMW 420i G26 Gran Coupe 2022

Rijervaringen tuning BMW 430i G22 Cabrio 2022

Rijervaringen tuning BMW M440i G22 Cabrio 2021

Bekijk ook