Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning BMW 3 serie (G50 - G51)

Chiptuning » Bmw » 3-serie » G50 - G51

Het chiptunen van uw BMW 3 serie (G50 - G51) geeft u meer acceleratie, pit en souplesse in uw BMW. U kunt uitgaan van duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning van uw BMW 3 serie G50 - G51 bij Ventura Tuning

Kies jouw motortype

Benzine

Chiptuning van jouw Auto zorgt voor

Meer vermogen | Meer trekkracht | Lager brandstofverbruik

BMW 3 serie (G50 – G51) Chiptuning

De opvolger van de succesvolle BMW G20 – G21 is de compleet nieuwe G50 – G51 serie geworden. Nog mooiere technieken, slimmere en efficiëntere aandrijflijnen en vooral hybride motoren die deze generatie kenmerken. BMW heeft erg haar best gedaan om het succes van de G20 (2019 – 2026) te overtreffen. De laatste 3 serie die niet volledig elektrisch is, wij hopen dat de ommezwaai van diesel rijden naar dieselmotoren op waterstof opgang komt dat zou de slimste en mooiste optie zijn. Geen lange wachttijden bij de snel lader en toch een auto zonder uitstoot. Dat wil toch iedereen.

De motoren van de BMW 3 serie G50 – G51

Door verbeterde technieken heeft BMW de uitstoot van het verbrandingsgedeelte nog verder weten terug te brengen. Een prestatie op zich. Alle nieuwe benzine hybride motoren zijn geschikt om op e-fuels te rijden. En de nieuwste generaties 4 en 6 cilinder dieselmotoren draaien op groene waterstof. Ook voor deze motoren hebben wij chiptuning BMW 3 serie G50 – G51 beschikbaar. Voor de mensen die het lange wachten bij de laadstations niet erg vinden maakt BMW ook nog de elektrische auto’s. Maar door de tekorten aan koper en kobalt zien wij de populariteit van deze modellen afnemen omdat de productie van elektrische auto’s niet schoon is.

Chiptuning BMW 3 serie G50 – G51

Door het aanpassen van de motordata kunnen wij via onze geavanceerde Externe ECU het motor vermogen van uw nieuwe G50 – G51 motor netjes voor u tunen. Meer koppel zodat uw 3 serie makkelijker wegtrekt, en meer PK’s om sportiever te kunnen rijden. Zo krijgt je BMW sportievere prestaties en beleef jij meer rijplezier waar je dagelijks van kunt geieten.