Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Audi A1 1.2 TFSi 86 PK (8X) 2010 -> 2018

Bekijk alle 8X modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 86 99 109 120
Koppel 160 178 198 215
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 86 PK
Koppel: 160 NM

Basic

13 PK 99 PK
18 NM 178 NM

Sport-S

23 PK 109 PK
38 NM 198 NM

Vip-R

34 PK 120 PK
55 NM 215 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Audi A1. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Audi dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Audi A1

Hier kan je onze rijervaringen van de Audi modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Audi A1 rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Audi Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Audi motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Audi chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Audi chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Audi Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Audi

Chiptuning Audi A1 1.2 TFSi 86 PK (8X) naar 120 PK

Chiptuning Audi A1 1.2 TFSI 86 PK Benzine > getuned 120 PK en 210 NM

Sinds kort heeft de nieuwe 1.2 TFSI benzine motor ook zijn intrede in de nieuwe Audi A1 gedaan.Ondanks de tevredenheid onder Audi rijders over de 1.4 TFSi versie was er toch behoefte aan een kleinere nog zuinigere versie met een lagere CO2 uitstoot. Voor de Audi A1 geen 1.2 TFSi motor met 105 PK,maar iets minder de 1.2 TFSI met 86 PK .Door relatief toch een hoog koppel (160 NM)kan deze moderne kleine 1.2 TFSI motor uistekend met de Audi A1 overweg.Er is veel draaimoment / koppel beschikbaar al bij een relatief laag toerental. Wat je wel merkt als je ook al in de 1.4 TFSI versie van de A1 hebt gereden dat de Audi A1 met de 1.2 TFSI benzine motor iets minder gretig is dan zijn grote broer,echter voor leaserijders is het lage bijtelling tarief (20%)natuurlijk zeer gunstig, zij kunnen hun lease auto vol hangen met opties en hebben toch een lage bijtelling, tel uit uw winst, bovendien ziet de A1 1.2 TFSI er zeer sportief uit en aan ruimte voorin geen gebrek. Chiptuning Audi A1 1.2 TFSI helpt dus uw auto completer dan ooit te maken.

Chiptuning Audi A1 1.2 TFSI – De oplossing om het Brandstofverbruik 11% te kunnen laten dalen.

Zodra zo’n nieuwe Audi A1 1.2 TFSI motor op de markt kwam kregen wij gelijk de vraag van Audi klanten kan zo,n motor nou nog zuiniger dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant ? Ja door optimalisatie van de benzine-inspuiting en een iets vroegere opbouw van de turbodruk kunt u circa 400 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental, uw Audi A1 1.2 TFSI motor hoeft dus minder toeren te maken, wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt ,indien gewenst heeft u altijd vermogen over voor soepel en snel inhalen of invoegen op de snelweg. De 1.2 TFSI benzine motor met chiptuning rijdt ook nog fijner en u kunt indien gewenst zeer schakellui rijden.

Montage van de Chiptuning Audi A1 1.2 TFSI module!

De tuning wordt aangesloten d.m.v. 6 originele Audi stekkers onder de kap van uw Audi A1 . Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Audi A1 1.2 TFSI blijft origineel,dat vindt uw Volkswagen dealer wel zo prettig.(software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden) de Ventura Tuning past zowel 1 de benzinecurve van de drukopbouw aan,2 de turbodruk en 3 inactief de injectietiming. U of u garage kan ten allertijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning.Het monteren of demonteren van de chiptuning voor uw Audi A1 is in maximaal 1,5 minuut gebeurd.

Chiptuning Audi A1 1.2 TFSi met DSG Bak.

Kan mijn Audi 1.2 TFSi met DSG transmissie ook getuned worden.Ja dat kan prima,door een stukje slimme software geven wij het extra koppel niet in één klap vrij maar in 5 partjes van telkens 10 miliseconde. U merkt geen verschil maar de DSG bak van uw A1 1.2 TFSi motor en de aandrijfassen worden op deze manier gespaard,de bak en assen krijgen zeg maar de tijd om het koppel vrij te geven. Voor handgeschakelde versies hoeft dit niet.

Chiptuning Audi A1 1.2 TFSi Lease Auto

Kan mijn lease auto veilig getuned worden ? Ja dat kan , dagelijks tunen wij vele leaseauto,s. Voor de klant is het makkelijk omdat onze professionele tuning binnen 1 minuut weer verwijderd kan worden en de meeste leasemaatschappijen zijn inmiddels met Ventura Tuning wel bekend. Wel is het mogenlijk dat als u melding maakt bij uw leasemaatschappij dat u uw Audi A1 1.2 TFSi hebt laten tunen dat uw maandelijkse bijdrage omhoog gaat. Jammer want er wordt dan vanuit gegaan dat u na tuning veel harder gaat rijden wat in de praktijk niet het geval zal zijn. De meeste leaserijders willen gewoon graag een soepele fijne lease auto die net even wat meer pit heeft. De Audi A1 1.2 TFSi is getuned een zeer fijne auto voor dagelijks gebruik.

Garantie chiptuning Audi A1 1.2 TFSI > 86 PK 160 NM

Standaard mag van Pon de importeur van de Audi A1 1.2 TFSI niet getuned worden,(tenzij het via ABT gebeurd, maar die levert voor de Audi A1 1.2 TFSI nog geen tuning) ook wel begrijpelijk zij weten immers niet of de chiptuning wel goed wordt uitgevoerd en hebben daar geen enkel toezicht op. Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele Audi dealers, wij zijn daar zeer content mee. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij binnenkort de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in, montage kosten komen over de kostprijs voor de tuning heen.

NIEUWS

Overname Motor garantie voor uw  Chiptuning Audi A1 1.2 TFSI 86 PK 160 NM

Dankzij de te verwaarlozen schade aan motoren die door Ventura Tuning getuned zijn komen wij als eerste tuning producent binnenkort met een verzekeringspolis via een externe verzekeringsmaatschappij die voor een A1 1.2 TFSI motor met standaard 105 PK de motorgarantie overnemen voor € 75,- voor het eerste jaar en € 100,- voor het tweede jaar. Vele leasemaatschappijen willen graag deze verzekering zodat zij accoord kunnen gaan wanneer klanten hun auto door Ventura Tuning professioneel laten tunen, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Rijervaring Chiptuning Audi A1 1.2 TFSI 86 PK

Wij tunen inmiddels dagelijks deze Audi 1.2 TFSi motoren de rijervaringen hiervan plaatsen wij incl foto,s in onze rubriek rijervaringen, zodat ude ervaring van andere klanten van ons rustig kunt nalezen.

Alle opgegeven waarden op deze pagina zijn ter indicatie. Verschillen per voertuig kunnen andere resultaten laten zien. Wij wijzen u hier vooraf op. Afwijkende waarden zijn geen argument om de tuning ongedaan te maken of om restitutie van het aankoopbedrag te kunnen eisen.

Chiptuning Audi A1 1.2 TSI > getuned :  120 PK en 210 NM

Chiptuning Audi A1 25 TFSi 95 PKChiptuning Audi A1 25 TFSI 95 PKAudi A1 25 TFSi 95 PKChiptuning Audi A1 1.2 TFSi 86 PK