Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Seat Mii 1.0i 75 PK 2012 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 75 80 82 85
Koppel 95 100 103 105
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 75 PK
Koppel: 95 NM

Basic

5 PK 80 PK
5 NM 100 NM

Sport-S

7 PK 82 PK
8 NM 103 NM

Vip-R

10 PK 85 PK
10 NM 105 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Seat Mii. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Seat dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Seat Mii

Hier kan je onze rijervaringen van de Seat modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Seat Mii rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Seat Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Seat motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Seat chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Seat chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Seat Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Seat

Chiptuning Seat Mii 1.0i 75 PK naar 85 PK

Het is zover. Seat heeft een nieuwe kleine auto op de Autosallon van Frankfuhrt geïntroduceerd. De Mii, klein in formaat maar groot in zijn daden als we Seat mogen geloven. De Mii valt in het segment van de belangrijkste concurenten de Toyota Aygo, de Peugeot 107, de Citroën C1, de Renault Twingo en niet te vergeten de Volkswagen Up. Volgens Seat zelf biedt de Mii bestuurders en passagiers meer ruimte door het slim plaatsen van de wielen en is op de Mii als enige auto in dit formaat als optie leverbaar het veiligheidsysteem genaamd: City Emergency Braking wat voetgangers tot een snelheid van 30 kilometer per uur moet beschermen. Met de Mii wil Seat het succes van de Arosa evenaren/overtreffen. Ventura Tuning helpt hierbij met een perfect ontwikkelde Chiptuning Seat Mii.

2 Leverbare 1.0 liter benzine motoren en Chiptuning Seat Mii.

Bij de start van de levering zijn er voor de Mii twee benzine motoren leverbaar, de eerste is de 1.0 liter 60 PK versie, de tweede is de wat zwaardere 75 Pk versie. De 60 PK uitvoering heeft en CO 2 uitstoot van 105 gram en een gemiddeld verbruik van 4,2 liter per 100 Kilometer is 1 op 23,8 en de 75 Pk versie heeft een CO 2 uitstoot van 108 gram en een gemiddeld verbruik van 4,3 liter op 100 Kilometer 1: 23,2 , daarmee voldoen beide motoren aan de norm om wegenbelastingvrij te zijn, wat voor vele kopers deze auto zeer aantrekkelijk maakt.

Chiptuning Seat Mii 75 PK uitvoering.

Vrijwel gelijk toen de Seat Mii op de markt kwam werden wij bij Ventura Tuning overstelpt door klanten met de vraag kunnen jullie bij Ventura Tuning de 60 PK motor ook achteraf meer vermogen geven want het prijsverschil tussen de 60 PK en 75 PK bedraagt toch € 899,- . Daarom heeft Ventura Tuning speciaal voor de Mii een 3D benzine tuning (Upgrade) ontworpen zodat de 1.0 3 cilinder ook achteraf simpel van meer vermogen voorzien kan worden. Zo voelt uw Seat Mii een stuk vlotter aan. De prijs van de tuning bedraagt slechts € 385,- en daarmee heeft u zo snel € 514,- verdiend.

De nieuwe Mii 75 PK is er in 3 uitvoeringen leverbaar i.c.m. Chiptuning Seat Mii.

De basis versie is de Mii basic, de iets luxere versie heet Mii Gentle en de meest luxe versie is de Mii High .Verder komen er verschillende acessoires pakketten om uw Seat Mii verder te upgraden naar uw persoonlijke smaak. Ventura Tuning levert voor ieder type en iedere uitvoering een perfect ontwikkelde en doorgeteste Chiptuning Seat Mii af.

Chiptuning Seat Mii 75 PK in combinatie met leasen.

Dankzij de unieke motor en aandrijflijn garantie die Ventura tuning haar klanten als optie kan aanbieden via een gerenommeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij hebben de meeste leasemaatschappijen geen problemen als uw Seat Mii 60 PK d.m.v. chiptuning wat mee rvermogen krijgt. Wel zo’n veilig gevoel lijkt ons.

Chiptuning Seat Mii 75 PK en overname motor garantie.

Indien u wenst kan Ventura Tuning u aanbieden om bij een gerenomeerde Nederlandse verzekeringsmaatschappij de motor en aandrijflijn garantie van uw Mii extern te kunnen laten bijverzekeren. Door het vrijwel nihile aantal schades die wij de afgelopen 9 jaar aan getunede automotoren hebben gehad heeft dit bij de verzekeraar vertrouwen gewekt. Tegen een scherp tarief is de zekerheid op uw motor en aandrijflijn dus extern bij te verzekeren.

Seat Mii 75 PK Ecomotive

Er komt ook een Ecomotive uitvoering van de Mii 60 PK, helaas niet een nog lagere bijtelling dan de huidige 14 % die nu al geld maar wel stoot de auto nog minder co2 uit dan de standaard uitvoeringen. Wel hangt er aan de Ecomotive 60 PK uitvoering een stevig extra prijskaartje maar in combinatie met Chiptuning Seat Mii kunt u er zeker wat leuks van maken.

Ventura Tuning levert ook een perfecte doorontwikkelde Chiptuning Seat Mii voor uw Seat.

Chiptuning Seat Mii 1.0 MPI PK