Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Seat Leon 2.0 TDi 150 PK 2020 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 150 171 181 190
Koppel 320 362 381 400
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 150 PK
Koppel: 320 NM

Basic

21 PK 171 PK
42 NM 362 NM

Sport-S

31 PK 181 PK
61 NM 381 NM

Vip-R

40 PK 190 PK
80 NM 400 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Seat Leon. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Seat dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Seat Leon

Hier kan je onze rijervaringen van de Seat modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Seat Leon rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Seat Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Seat motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Seat chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Seat chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Seat Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Seat

Chiptuning Seat Leon 2.0 TDi 150 PK naar 190 PK

Chiptuning Seat Leon 2.0 TDi 150 PK Resultaat: 190 PK en 400 NM

De aller nieuwste 3e generatie Seat Leon is nu ook uitgerust met de 2.0 TDi motor met 150 PK en wordt sinds enige tijd geleverd. Deze geheel nieuwe Seat Leon 2.0 TDi 150 PK motor heeft nu de intercooler in het inlaatspruitstuk geintegreerd dit maakt lange slangen/buizen voor het transporteren van de samengeperste lucht overbodig.De nieuwe Seat Leon 2.0 TDi 150 PK motor reageerd veel vlotter op het gas dan de vorige 2.0 TDi met 140 PK en heeft een fluister stille loop, wel merk je gelijk dat er nog meer in deze motor zit. Met Ventura chiptuning Seat Leon 2.0 TDi 150 PK is er zo veel meer trekkracht gelijk vanaf een laag toerental beschikbaar, onze professionele Seat Leon tuning geeft u echt het gevoel dat u met de 2.0 TDi 184 PK versie op pad bent,die ook spoedig gelverd gaat worden.Kom zelf proefrijden, het resultaat zal u 100% bevallen.Testen is volledig Gratis !!!.

Ventura Chiptuning Seat Leon 2.0 TDi 150 PK bij een Lease auto

Seat heeft de nieuwste generatie 2.0 TDi 150 PK motor zo mooi geperfectioneerd, en zo werken wij bijVentura Tuning ook.Dankzij onze nieuwe teflon kabels is installatie zeer gemakkelijk en op de best mogelijke manier, extern besturen wij zo zeer nauwkeurig het vermogen van uw Seat Leon 2.0 TDi 150 PK motor.Let op: Seat heeft een nieuwe beveiliging om tijdens een bezoek aan uw Seat dealer een kopie te maken van uw motorregelaparaat, ook wel ECU genoemt. De nieuwe 2.0 TDi motor Softwarematig tunen behoort qua optie dus nu 100% tot de verleden tijd want dit betekend altijd gelijk beindiging van uw fabrieksgarantie, dat kan nooit uw wens zijn. Dankzij ons speciale externe Ventura tuning Systeem en de zeer geavanceerde software van onze Ventura tuning ziet Seat met de huidige stand van de techniek het gebruik van onze Tuning niet. Ons advies is wel om de externe tuning even vooreen bezoek aan uw garage te verwijderen,officieel is er namelijk vanuit Spanje geen toestemming om uw Seat Leon 2.0 TDi 150 PK te tunen, tenzij uw dealer natuurlijk gewoon dealer van ons tuning merk is en onze tuning respecteert. Uw Seat dealer wil toch immers ook het beste voor uw Seat Leon 2.0 TDi 150 PK motor.

 

Montage Ventura Chiptuning Seat Leon 2.0 TDi 150 PK

De montage van onze Chiptuning voor uw Seat Leon 2.0 TDi 150 PK gaat zeer eenvoudig aangezien wij de kabelboom van teflon exact op maat gemaakt hebben voor uw nieuwe Seat Leon 2.0 TDi 150 PK. De Seat stekkers passen perfect en zijn originele automotive stekkers. Als wij het u niet verteld hadden dan zou u kunnen denken dat het door Seat zelf gemaakt was,wat niet zo is. De montage duurt max 5 minuten en dit kunt u zelf eenvoudig doen met onze zeer duidelijke FULL color handleiding die u uiteraard netjes bij uw tuning krijgt.

Ventura Chiptuning Seat Leon2.0 TDI 150 PK DSG

Door een intelligente software genaamd slewrate limit in onze Ventura tuning, zorgen wij er voor dat het opbouwen van het koppel iets rustiger verloopt en zo belasten wij niet onnodig extra uw DSG, simpel uitgelegd wel meer koppel maar het wordt minder agressief opgebouwd. Zo krijgt uw Seat Leon 150 PK TDi DSG veel souplesse en trekkracht wat u als zeer aangenaam zult ervaren maar wordt tegelijkertijd de transmissie minder extra belast. Bij Ventura Tuning ontwikkelen wij graag voortdurend door om tot de beste oplossing te komen, immers Seat staat ook al jaren voor kwaliteit en betrouwbaarheid, wij zien dan ook niet in waarom u met minder genoegen zou willen nemen met de tuning voor uw auto..

Chiptuning Seat Leon 2.0 TDi 150 PK en Fabrieksgarantie

Officieel geeft Seat Spanje geen toestemming om haar TDi motoren te tunen. Echter dat het geen probleem hoeft te zijn laat de samenwerking met ABT tuning zien. De motoren kunnen blijkbaar prima meer vermogen leveren. Het lijkt vooral een financieel plaatje te zijn, de prijzen van ABT tuning zijn zo enorm hoog dat hun tuning in Nederland al niet meer via de Seat importeur wordt verkocht. Als u dus uw tuning op uw Seat Leon laat zitten als u naar uw Seat dealer gaat dan kan dat in het ergste geval garantie beperking opleveren. Ventura Tuning heeft hier als fabrikant een optie voor in de vorm van een externe motorgarantie. Wel uw Seat Leon 2.0 TDi 150 PK tunen en toch volop zekerheid.

meer informatie hierover kunnen wij u op aanvraag beschikbaar stellen.

 Dit staat er op Autoweek Over Chiptuning Seat Leon 2.0 TDi 150 PK:
http://www.autoweek.nl/forum/read.php?4,4938074,5109998,page=10#msg-5109998

Chiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybrid 204PKChiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybridChiptuning Seat Leon 1.2 TSI 105 PKChiptuning Nieuwe Seat Leon 1.0 TSI 115 PK