Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybrid 204 PK 2020 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 204 225 235 245
Koppel 350 381 395 410
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 204 PK
Koppel: 350 NM

Basic

21 PK 225 PK
31 NM 381 NM

Sport-S

31 PK 235 PK
45 NM 395 NM

Vip-R

41 PK 245 PK
60 NM 410 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Seat Leon. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Seat dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Seat Leon

Hier kan je onze rijervaringen van de Seat modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Seat Leon rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Seat Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Seat motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Seat chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Seat chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Seat Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Seat

Chiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybrid 204 PK naar 245 PK

De Seat Leon 1.4 TSi eHybrid is een hybride auto die bekend staat om zijn gecombineerde aandrijving en lage CO2-uitstoot. Maar wist je dat je met chiptuning nog veel betere prestaties uit je motor kunt halen? Hierbij leggen wij jou uit over de voordelen van tuning voor de Seat Leon 1.4 TSi eHybrid, de sportiviteit en het rijplezier dat het kan bieden, en hoe het zit met onderhoud en leaseauto’s.

Wat is chiptuning Seat Leon eHybrid?

Allereerst, wat is tuning via het aanpassen van de chip eigenlijk? De software die de prestaties van de auto regelen wordt aangepast. Door het verhogen van de turbodruk en meer benzine inspuiting wordt de motor krachtiger. Zo kan je gemakkelijker inhalen en heb je meer rijplezier.

Vermogenswinst na tuning Leon eHybrid 204 PK

Bij de Seat Leon 1.4 TSi eHybrid kan het vermogen met bijna 30% toenemen. Dit betekent dat je auto maar liefst 250 PK kan leveren. En dat rijdt een stuk leuker.

Maar wat zijn nu precies de voordelen van chiptuning voor de Seat Leon 1.4 TSi eHybrid? Ten eerste kan het zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de prestaties van de auto. Met meer vermogen en koppel kan de auto sneller accelereren en sneller de topsnelheid bereiken. Dit geeft meer rijplezier en een veel fijnere rijervaring. Bovendien kan het zorgen voor een lager benzineverbruik, omdat de motor efficiënter kan werken door het tunen van de motor.

Voordelen chiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybrid

Maar het is niet alleen het extra vermogen dat de Seat Leon 1.4 TSi eHybrid sportiever kan maken. Ook de respons van het gaspedaal kunnen wij aanpassen. Zo zit er minder vertraging op en reageert de auto beter als je een inhaalmanoeuvre wilt doen.

Chiptuning leaseauto Seat Leon eHybrid 204 PK

Als je de Seat Leon 1.4 TSi eHybrid als leaseauto hebt, is het goed om te weten dat externe chiptuning meestal in goed overleg wel kan worden toegestaan. Wel is het belangrijk om dit vooraf te overleggen met de leasemaatschappij soms wordt de onderhoudsinterval aangepast.

Aanpassen onderhoudstermijnen

Het verhogen van het motorvermogen kan de onderhoud interval van de auto beïnvloeden. Daarom kiezen wij bewust voor niet te extreme waarden. Door onze specialisatie in het tunen van Seat motoren hebben wij veel ervaring en het effect daar van ervaar jij in het eindresultaat.

Samenvatting over chiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybrid 204 PK

Samengevat, chiptuning zorgt voor de Seat Leon 1.4 TSi eHybrid voor extra rijplezier, sportiviteit en vermogen. Bij net gebruik blijft je auto gewoon betrouwbaar en is het alleen verstandig om iets vaker onderhoudt aan de motor te laten uitvoeren dan bij een standaard auto.

Chiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybrid 204PKChiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybridChiptuning Seat Leon 1.2 TSI 105 PKChiptuning Nieuwe Seat Leon 1.0 TSI 115 PK