Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK (6J) 2008 -> 2017

Bekijk alle 6J modellen
Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 95 110 120 130
Koppel 160 180 200 220
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 95 PK
Koppel: 160 NM

Basic

15 PK 110 PK
20 NM 180 NM

Sport-S

25 PK 120 PK
40 NM 200 NM

Vip-R

35 PK 130 PK
60 NM 220 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Seat Ibiza. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Seat dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Seat Ibiza

Hier kan je onze rijervaringen van de Seat modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Seat Ibiza rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Seat Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Seat motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Seat chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Seat chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Seat Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Seat

Chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK (6J) naar 130 PK

Chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK
De sportieve Seat Ibiza is nu ook voorzien van de nieuwe 1.0 TSi 95 PK motor. Niet langer meer een 1.2 4-cilinder motor maar een 999 cc en 3 cilinders. Voor veel Seat rijders is dat best even schrikken maar een proefrit met de Seat ibiza 1.0 TSi 95 PK laat u gelijk zien dat deze kleine motor best wel pit heeft.Natuurlijk hebben wij ook voor deze motor chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK ontwikkeld. Het mooie van uw Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK is dat in de grote broer Leon dezelfde motor wordt gebruikt maar dan al met 115 PK, de 1.0 TSi heeft dus voldoende reserve. Met chiptuning Seat ibiza 1.0 TSi 95 PK halen wij het Sportive hart van uw ibiza naar boven, kom langs en test zelf.
Resultaat Chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK
Als fabrikant en ervaren Seat Chiptuning specialist hebben wij bij Ventura tuning gekozen voor de ideale mix van Sportiviteit, brandstofverbruik, en veiligheid voor uw motor. Met chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK wordt de drivability van uw motor echt enorm verbeterd. U zult begrijpen dat te veel PK’s uit zo,n compacte motor de motor sneller kan doen slijten en dit de betrouwbaarheid verminderd en dat is niet uw wens. Met chiptuning Seat ibiza 1.0 TSi 95 PK High Performance brengen wij het vermogen van uw 1.0 TSi 95 PK Seat Ibiza motor omhoog naar 130 PK en 218 NM. Een nette waarde die echt uw Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK veel meer rijplezier geeft.
Lease auto i.c.m. Chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK
Veilig uw Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK leaseauto tunen ? Dat kan met onze geavanceerde externe ecu, met chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK krijgt uw Ibiza een compacte 3D computer onder de motorkap gemonteerd die simpel en snel veilig is te plaatsen d.m.v. 10 stekkers, en net zo snel weer is te verwijderen. Er hoeft dus geen andere software op de originele (Computer van uw auto) gezet te worden, want dat ziet uw dealer gelijk en zou betekenen 100% verlies van uw fabrieksgarantie. Hier heeft u met onze externe chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 pk gelukkig geen last van. 75% van onze klanten zijn leaserijders en die willen allemaal graag meer Power en rijplezier zonder een boze baas of moppers van hun leasemaatschappij.
Montage / Installatie Chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK
Tijdens het ontwikkelen van onze externe chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK hebben wij heel veel tijd geinvesteerd om voor u de montage van onze tuning zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij Ventura tuning geen gesoldeer of veel te lange kabels, maar echt een perfect passende glasvezel teflon kabelboom die voorzien is van de originele stekkers van Seat (VAG) en dus perfect passen. De Montage tijd van onze chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK bedraagt 4 minuten, en het verwijderen gaat even snel. Gebruiksgemak vinden wij als Seat chiptuningspecialist naast de hoge kwaliteit van onze tuning altijd zeer belangrijk.

Automaat i.c.m. Chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK

Helaas is de Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK (nog) niet met automaat (dsg) leverbaar, als u wel een automaat uitvoering wilt dan wordt dat meteen de Seat Ibiza 1.0 TSi 110 PK en ook voor die iets zwaardere motor levert Ventura tuning een perfecte externe tuning. Mocht er toch nog in de toekomst een automaat versie van de 95 PK uitvoering komen, dan zullen wij zeer zeker ook voor die variant een chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK ontwikkelen.

Brandstofverbruik i.c.m chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK

Door een hogere Map waarde heeft u al bij een relatief laag toerental meer koppel beschikbaar. Wanneer u met chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK daar netjes gebruik van maakt kunt u serieus zuiniger rijden. Maar wanneer u de verleiding van de sportiviteit niet kan weerstaan en de motor veelvuldig doortrekt naar hoger toerental dan zal het brandstofverbruik ook toenemen, u heeft dus met chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK ten aller tijde het benzine verbruik zelf in de voet. En in de praktijk zult u het extra vermogen alleen aanwenden op momenten dat het echt nodig is.

Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK

Uw Seat valt onder de Pon groep en die zijn 1,5 jaar terug gestopt met het aanbieden van chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK. De reden daarvoor was dat het verhogen van het vermogen van de motoren niet in overeenkomst stond met het millieu oogmerk. De huistuner ABT (een dochter onderneming) van VAG Duitsland biedt wel gewoon tuning voor verschillende motoren aan. Dit geeft aan dat technisch uw motor prima wat meer vermogen kan leveren. Met Ventura chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 95 PK kiest u voor een zeer goed doorontwikkeld product wat veilig is en geen bedreiging hoeft te zijn voor uw garantie.

Chiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 110 PKChiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 110 PKChiptuning Seat Ibiza 1.4 TDi Bluemotion 90 PKChiptuning Seat Ibiza 1.0 TSI 95 PK 160 NM