Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK 2016 -> 2020

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 150 171 181 190
Koppel 250 281 296 310
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 150 PK
Koppel: 250 NM

Basic

21 PK 171 PK
31 NM 281 NM

Sport-S

31 PK 181 PK
46 NM 296 NM

Vip-R

40 PK 190 PK
60 NM 310 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Seat Ateca. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Seat dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Seat Ateca

Hier kan je onze rijervaringen van de Seat modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Seat Ateca rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Seat Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Seat motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Seat chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Seat chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Seat Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Seat

Chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK naar 190 PK

Resultaat Chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK

Afhankelijk van de keuze van de vermogenspecificatie van de chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK kan het vermogen toenemen van 150 pk naar 170 PK, 180 PK of 190 PK .Zo is er voor elk type Seat Ateca rijder een programma wat het beste bij zijn of haar rijstijl past. De 1.4 TSi motor met 150 PK is standaard echt al een fijne motor maar is om niet in het vaarwater van de zwaardere varianten te zitten zijn er wel concessies gedaan. Met chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK rijdt uw Seat Ateca veel soepeler en pakt de motor gelijk van onderuit veel beter op, ook trekt de motor veel gemakkelijker door, wat invoegen en inhalen veel gemakkelijker maakt, dit vergoot uw veiligheid in het verkeer.

Lease auto i.c.m. Chiptuning Seat 1.4 TSi 150 PK

Ook voor de leaserijders is Chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi van ventura tuning uitermate geschikt. Onze tuning laat de originele software in uw ecu netjes staan. Wij plaatsen onze geavanceerde externe ecu met 10 stekkers (niet te verwarren met een powerbox). Dit kan heel snel en gemakkelijk binnen 4 minuten en net zo snel kunt u onze chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK weer verwijderen. U kunt het het beste vergelijken met het aansluiten van een externe harddisk op uw pc thuis. Zo merkt uw garage en uw leasemaatschappij niet dat u dagelijks van wat meer vermogen geniet. Met de huidige stand van de techniek is dit echt safe, wij hebben nog nooit een Seat rijder gehad die met onze tuning zijn of haar fabrieksgarantie verloor.

Montage / Installatie Chiptuning Seat 1.4 TSi 150 PK

U hoeft bij onze Ventura Chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK niet te solderen of te knippen. Deze professionele externe tuningsysteem is voorzien van de originele Seat stekkers. U kunt de tuning dus plug and play monteren wat natuurlijk wel zo prettig is. De kabelboom van onze tuning is van versterkt glasvezelkous met een tefloncoating die tegen de extreme hitte onder de motorkap kan. Onze chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK kunt u zelf snel en gemakkelijk binnen 4 minuten monteren en natuurlijk net zo snel en gemakkelijk weer demonteren.

DSG bak i.c.m Chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK

Bij de nieuwe Ateca zullen ook veel Seat rijders kiezen voor de dsg Bak, voor maximaal comfort is dit echt de ideale keuze. Bij het ontwikkelen van chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK hebben wij bewust rekening gehouden met het inkomen van het koppel. Onze geavanceerde tuningsoftware zorgt er voor dat het extra koppel niet abrubt vrijkomt maar keurig elektronisch gedoseerd. Zo kan uw dsg bak het koppel netter verwerken en worden ook de aandrijfassen niet maximaal belast. Tijdens het ontwikkelen van onze tuning houden wij zo met alle technische aspecten rekening.

Brandstofverbruik i.c.m. chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK

Het brandstof verbruik van de Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK valt erg mee dankzij cilinderuitschakeling. Dit draagt er zorg voor dat uw Seat Ateca 1.4 TSi als u op de snelweg rijdt en u niet veel vermogen van uw motor vraagt op 2 cilinders gaat rijden om zo efficiënter met brandstof om te gaan. Zodra uw wilt inhalen en uw gaspedaal intrapt werken gelijk alle 4 de zuigers weer gewoon mee. Chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK heeft geen invloed op uw cilinderuitschakeling onze tuning werkt daar prima mee samen. Dankzij chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK kan uw Seat motor het in de spaarstand nog makkelijker aan.

Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK

Officieel krijgt u van de Seat importeur in Nederland geen toestemming om uw nieuwe Seat Ateca te tunen. In Duitsland is het echter heel normaal om via de officiële Seat dealer uw Seat Ateca te laten tunen door ABT. ABT is een dochteronderneming van VW-Seat die dit voor heel veel geld verzorgd 2200,-. Het feit dat ABT de motoren mag tunen duidt er op dat de Seat / Vag motoren zeker de nodige reserve hebben om er meer vermogen uit te halen zonder dat de levensduur hier ernstig door wordt bedreigt. Chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK Ventura werkt nagenoeg op dezelfde manier als ABT tuning alleen wij kiezen voor een eenvoudigere manier van montage en zijn zelf de fabrikant waardoor wij onze tuning een stuk prijsvrienlijker kunnen aanbieden. Onze kwaliteit is altijd ons uitgangspunt.

Chiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK 250 NMChiptuning Seat Ateca 1.4 TSi 150 PK 250 NM