Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 115 PK 2018 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 115 130 138 145
Koppel 225 253 266 280
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 115 PK
Koppel: 225 NM

Basic

15 PK 130 PK
28 NM 253 NM

Sport-S

23 PK 138 PK
41 NM 266 NM

Vip-R

30 PK 145 PK
55 NM 280 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Kia Ceed. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Kia dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Kia Ceed

Hier kan je onze rijervaringen van de Kia modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Kia Ceed rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Kia Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Kia motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Kia chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Kia chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Kia Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Kia

Chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 115 PK naar 145 PK

Chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDI  115 PK

Resultaat na het toepassen van de chiptuning: 104 KW 142 PK en maar liefst 315 NM. Dit maakt de Ceed direct tot een goeie trekauto met maar liefst een trekvermogen van ruim 310 NM.

Algemene informatie voor Chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDI 115 PK

Dit op een na grootste broertje van de Kia Ceed familie (er is nog een 2.0 CRDI uitvoering) is erg in trek. De aanschaf van de auto is gemiddeld te noemen met een ruime 21.000 euro maar dan heeft u wel een B label auto die een gemiddeld verbruik haalt van zo’n 4,4 liter per 100 km wat neer komt op bijna 1 liter op 23 kilometer. Er zijn op dit moment 2 versies van deze motor voor de Kia Ceed 115 PK namelijk de handgeschakelde en de automaat versie. De handgeschakelde versie beschikt over 6 versnellingen terwijl de automaat variant het moet doen met slechts 4 trappen. Toch blijft het een energie en verbruikszuinige auto die voor menig mens interessant is. Chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDI maakt deze auto nog interessanter. Vraag direct een offerte aan en ontdek uw voordeel.

Eigenschappen van de motor na chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDI

De Kia Ceed 1.6 CRDI commonrail 115 PK motor is zeer soepel en trekt vele malen beter dan de grootste en oudste broer de 2.0 CRDI motor. Dankzij de geheel nieuwe Piëzo commonrail injectoren is de nauwkeurigheid van de brandstofinspuiting en daarmee het brandstofverbruik aanzienlijk verbeterd. Op dit moment kunt u beschikken over een handgeschakelde versie met 6 ruime versnellingen of een automaat variant met “maar” een 4 trap schakeling erin. Het is wachten tot Kia komt een 7 traps DSG voor de auto maar tot die tijd zullen echte automaat rijders het moeten doen met de 4 stage variant. Wij hebben met onze speciale 3-D technologie de perfecte chiptuning Kia Ceed ontwikkeld voor deze motor om zo nog meer genot uit de auto te halen dan u origineel ervaart. Bij ons kunt u altijd gratis testrijden zonder aankoopverplichting!

13% Brandstofbesparing is mogelijk met Chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDI.

Waar deze auto standaard al 1:22,7 rijdt is het nu mogelijk dankzij de door ons ontwikkelde techniek om dit verbruik nog verder terug te brengen. Met de door ons ontwikkelde chiptuning computer is het mogelijk om het verbruik van 4,4 liter per 100 kilometer met maar liefst 13% terug te brengen tot 3,83 liter per 100 km*. Dit betekend een winst van maar liefst 0,57 liter per 100 kilometer (1:26,1 in plaats van 1:22,7). De  automaat variant is standaard niet zo zuinig als de handgeschakelde versie en haalt ongetuned slechts een verbruik van 5,6 liter per 100 km. Met de door ons ontwikkelde chiptuning Kia Ceed is dit terug te brengen tot 4,87 liter per 100 km.

Montage Chiptuning Kia Ceed 1. 6 CRDI 115 PK

Met maar liefst 8 originele Kia stekkers sluit u de door ons ontwikkelde chiptuning Kia Ceed computer eenvoudig en snel zelf aan. Onder de motorkap kunt u bij alle benodigde stekkers om gemakkelijk zelf de set te monteren of demonteren mocht u met de auto naar de garage moeten. Het grootste voordeel van ons systeem is dat het geen “sporen” in uw originele computer achterlaat waardoor het door uw garage niet na te gaan is dat u de auto getuned heeft. Bovendien blijft de originele software origineel dus ook daar hoeft u zich geen zorgen te maken dat de garantie mogelijk kan komen te vervallen. Onze micro computer past meervoudig kernveld data van uw motormanagement tijdelijk aan: 1 de dieselcurve van de brandstof drukopbouw, 2 de turbodruk en 3 inactief de injector inspuitduur. Tevens wordt het werkelijke toerental en de koppeltoename gemeten. Zo waakt onze mini ECU er over dat er voldoende lucht is om zo roetvorming te voorkomen. U of uw garage kan ten aller tijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDI 115 PK  is in maximaal 5 minuten gebeurd, dus ook zeer ideaal voor leaserijders.

Garantie na chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDI 115 PK

Standaard mag van de importeur van de Kia Ceed de auto niet getuned worden. In tegenstelling tot merken als Volkswagen, BMW en Mercedes is Kia daar vrij streng in ondanks het feit dat het tegenwoordig al heel normaal is. Wij leveren onze mini Ecu’s ook rechtstreeks aan officiële Kia dealers en zijn daar dan ook zeer tevreden mee. Standaard wordt er 3 jaar garantie gegeven op onze micro computer maar wij bieden de mogelijk om via een Nederlandse verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en /of aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Deze garantie valt niet onder de op de pagina genoemde prijs. Die is enkel bestemd voor de te leveren computer.

Het bijverzekeren van de motorgarantie is via ons niet duur daar de verzekeringsmaatschappij een zeer goed vertrouwen heeft in ons product gezien onze uiterst minimale schades de afgelopen 9 jaar.

Rijervaringen chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDI 115 PK

De Kia Ceed 1.6 CRDI is al geruime tijd op de markt verkrijgbaar en bij ons zijn al vele mensen u voorgegaan. Dezelfde motor is ook aanwezig is andere merken auto’s en zo hebben wij al 211 van deze motoren getuned. Bekijk via de knop hieronder of boven aan de pagina direct onze rijervaringen.

Chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDI 115 PK

Na tuning krijgt uw auto 104 KW, 142 PK en maar liefst 285 NM koppel.

Chiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDi 160 PKChiptuning Kia Ceed 1.0 T-GDi 120 PKChiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDI 160 PKChiptuning Kia Ceed 1.0 TGDi