Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Kia Ceed 1.4 T-GDi 140 PK 2018 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 140 151 160 175
Koppel 242 260 280 300
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 140 PK
Koppel: 242 NM

Basic

11 PK 151 PK
18 NM 260 NM

Sport-S

20 PK 160 PK
38 NM 280 NM

Vip-R

35 PK 175 PK
58 NM 300 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Kia Ceed. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Kia dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Kia Ceed

Hier kan je onze rijervaringen van de Kia modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Kia Ceed rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Kia Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Kia motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Kia chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Kia chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Kia Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Kia

Chiptuning Kia Ceed 1.4 T-GDi 140 PK naar 175 PK

Resultaat van chiptuning Kia Ceed 1.4 T-GDi 140 PK

De elegante Kia Ceed is nu ook leverbaar met de mooie 1.4 T-GDi motor met 140 PK. Een prachtige motor maar tijdens een proefrit merk je gelijk dat deze motor door de fabriek erg afgeknepen is. Met Ventura chiptuning Ceed 1.4 T-GDi 140 PK halen wij het Sportieve hart in uw mooie auto echt naar boven. Resultaat 175 pk en 300 Nm en dat rijdt een stuk fijner. Als Kia de 1.4 liter motor standaard al goed zou afstellen dan verkochten ze nooit een 1.6 T-GDi motor meer. De 200 CC kleinere turbomotor is namelijk sterk afgeleid van de iets sterkere 1.6 liter variant.

Rijervaring Chiptuning Kia 1.4 T-GDi 140 PK 242 NM Zijkant

Waarom kiezen mensen voor tuning van hun Kia Ceed

Vaak heb je een bepaald budget voor het aanschaffen van een nieuwe auto. De luxe accessoires in de auto zijn vaak zeer prijzig. Maar een modern grootscherminfotainment is wel zeer aangenaam bij dagelijks gebruik. Dan koop je een wat lichter gemotoriseerde uitvoering en tune je die. Zo heb je en een krachtige motor en ook de luxe opties in je auto. Daarom kiezen steeds meer Kia rijders voor tuning. En het is ook nog eens gunstig voor de bijtelling. En die betaal je iedere maand weer.

Rijervaring Chiptuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK Zijkant

Voordelen chiptuning van uw motor

Tuning zorgt voor nieuwe specificaties van uw motor. Meer PK’s en koppel zorgen er voor dat u makkelijker kunt accelereren. Inhalen gaat met een getunede auto veel gemakkelijker. En na een rotonde pakt de motor gelijk veel beter op. Zo hoeft u minder vaak te schakelen en heeft u altijd wat power over voor de momenten dat dit echt nodig is. Door het extra koppel kunt u vroeger overschakelen en op die manier minder brandstof verbruiken. Brandstofbesparing is voor vele Kia rijders een leuke bijkomstig voordeeltje, maar de hoofd prioriteit is meer rijplezier en meer PK’s.

Leaseauto i.c.m. Ventura Tuning Kia Ceed 1.4 T-GDi 140 PK

Leaset u uw mooie Kia Ceed 1.4 T-GDi 140 PK dan is extra power wel zo fijn tijdens het dagelijks gebruik. Wij hebben daarom een prachtige externe chip voor uw Kia Ceed 1.4 T-GDi 140 PK ontwikkeld die snel is te installeren en net zo gemakkelijk weer valt te verwijderen, plezier en gebruiksgemak staan immers voorop! Het fijne is dat alles plug and play te monteren valt dankzij de originele stekkers van Kia die perfect passen. Er hoeft dus niet geknipt of gesoldeerd te worden om de chip in uw auto te monteren. Juist dit maakt het tunen van de Kia Ceed zo enorm populair.

Installatie Ventura chippen Kia Ceed 1.4 T-GDi

De installatie van onze Professionele Kia Ceed 1.4 T-GDi 140 PK chip is speciaal zo ontwikkeld dat deze binnen 4 minuten simpel is te monteren. En net zo gemakkelijk weer ongedaan is te maken. Wij hebben veel klanten met een leaseauto en die vinden dat wel zo prettig. Niet iedereen hoeft immers te weten dat jouw auto getuned is. Zo kan jij dagelijks genieten van het extra vermogen zonder dat je buurman kan zien dat jouw Kia Ceed getuned is.

Rijervaring Chiptuning Kia Proceed 1.4 T-GDi 140 PK Voorkant

Automaat i.c.m. tuning Kia Ceed 1.4 T-GDi

Heeft u een Kia Ceed 1.4 T-GDi 140 PK met automaat ? Ook daarvoor hebben wij Speciaal Kia Ceed autmaat tuning ontwikkeld. Het koppel komt bij de automaat variant net even anders in dan bij de handgeschakelde versie van de Ceed 1.4 T-GDi. Maar de automaten van Kia kunnen prima omgaan met wat meer vermogen. Het is niet voor niets dat Kia als enige merk 7 jaar fabrieksgarantie op haar auto’s geeft.

Fabrieksgarantie in relatie tot Kia Ceed chippen

Kia verleend standaard 7 jaar Garantie op de door hun geproduceerde auto’s. Officieel geeft Kia geen toestemming om haar Merk auto’s te tunen. Uit onze ervaring als Kia Chiptuning Specialist blijkt wel dat de motoren van Kia er prima tegen kunnen, Kia staat op een hoog Niveau ! En verkoopt ieder jaar meer auto’s wat wel laat zien hoe enthousiast mensen zijn over de auto’s van Kia. De modellen zijn ook zeer fraai en van alle mogelijke luxe voorzien.

Chiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDi 160 PKChiptuning Kia Ceed 1.0 T-GDi 120 PKChiptuning Kia Ceed 1.5 T-GDI 160 PKChiptuning Kia Ceed 1.0 TGDi