Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Cupra Leon 1.4T e-Hybrid 204 PK 2020 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 204 228 240 250
Koppel 350 386 403 420
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 204 PK
Koppel: 350 NM

Basic

24 PK 228 PK
36 NM 386 NM

Sport-S

36 PK 240 PK
53 NM 403 NM

Vip-R

46 PK 250 PK
70 NM 420 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Cupra Leon. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Cupra dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Cupra Leon

Hier kan je onze rijervaringen van de Cupra modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Cupra Leon rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Cupra Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Cupra motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Cupra chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Cupra chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Cupra Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Cupra

Chiptuning Cupra Leon 1.4T e-Hybrid 204 PK naar 250 PK

Goed nieuws Ventura heeft wel chiptuning Cupra Leon 1.4T e-Hybrid 204 PK beschikbaar. Een enorm verschil t.o.v. origineel. Cupra Leon tuning zorgt voor zoveel meer power en rijplezier, dat wil jij toch ook. Kom zelf het resultaat uitproberen, testen is volledig gratis.

Wat is chiptuning

Chiptuning Cupra is een moderne manier om uw Leon 1.4 Turbo e-Hybrid motor meer vermogen te geven. Dit gebeurd door de turbodruk te verhogen en extra brandstof in te spuiten. Dit heeft tot resultaat dat verbanding krachtiger wordt en de motor meer trekkracht levert. Zo neemt de sportiviteit toe, de motor rijdt fijner en als u echt alleen het extra koppel gebruikt dan kunt u ook nog eens wat zuiniger rijden. Racen en zuinig rijden gaat helaas niet samen.

Gaat chiptuning goed samen met de e-Hybrid aandrijving

Wij tunen al 9 jaar de GTE / e-Hybrid motoren van Volkswagen/Cupra. Dit gaat perfect, de eerste versie van deze motoren kwam in de Golf 7 GTE. Daarna werd de motor echt populair in de Cupra Leon, Golf 8, Leon sportstourer Audi A3 en Cupra Formentor. Het tunen van de benzinemotor gaat uitstekend samen met de hybride elektrische ondersteuning. Geen hokken of schokken maar een mooie samenwerking en een heerlijke powerband.

Wat zijn de voordelen van chiptuning Leon Hybrid

Uw Cupra Leon wordt sportiever. U kunt veel gemakkelijker inhalen, en ook invoegen gaat lekker vlot en dus veiliger. Voor een bescheiden investering krijg je een totaal andere autowaar je vaak bij de dealer zelf 4000 euro meer voor moet betalen.

Wat zijn de nadelen van Cupra Leon Hybrid chippen

Dankzij het hogere vermogen kunt u gemakkelijker wat sneller rijden. Omdat er in Nederland veel wegen zijn waar je 80 km/h mocht waar ze de snelheid ineens verlaagd hebben naar maar 60 km/h. Zo rijdt je al gauw te snel.

Geen verlies van tuningsoftware tijdens een update bij de garage

Onze geavanceerde chiptuning Leon Cupra is zo mooi ontwikkeld dat u geen risico loopt op het verliezen van de tuningsoftware tijdens een garage bezoek. De meeste Cupra rijders vinden het zeer irritant dat hun auto weer origineel is na een update door de garage. Onze software is beveiligd, zo kan uw dealer gewoon de motorsoftware updaten en kunt u toch dagelijks genieten van meer Power.

Chiptuning Cupra Leon 1.4 e-Hybrid 245 PKChiptuning Cupra Leon 1.4 e-Hybrid 245 PKChiptuning Cupra Formentor 1.4 TSi eHybrid 204 PKChiptuning Cupra Leon 1.4 e-Hybrid 245 PK

Favorieten