Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning BMW 1 serie F40

Chiptuning » Bmw » 1-serie » F40

Het chiptunen van uw BMW 1 serie F40 geeft u meer acceleratie, pit en souplesse in uw BMW. U kunt uitgaan van duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning van uw BMW 1 serie F40 bij Ventura Tuning

Chiptuning van jouw auto zorgt voor

Meer vermogen | Meer trekkracht | Lager brandstofverbruik

BMW 1 serie F40 Chiptuning

Kan de nieuwe BMW 1 serie F40 al getuned worden ?

Ja als ervaren BMW chiptuning specialist tunen wij alle dagen de nieuwste BMW motoren. Bij de 1 serie F40 zijn de 118i en de 120i erg populair. Inmiddels zien wij ook de vraag toenemen bij de 116i uitvoering en van de zwaardere  128ti uitvoering. De M135i is het absolute topmodel die ook zeer goed te tunen valt. Maar deze uitvoering is in Nederland minder populair door de hoge aanschafprijs. De 1 serie F40 heeft een schitterend ontwerp wat de enorme populariteit onder BMW rijders verklaard. Met chiptuning BMW 1 serie kunnen wij op een betaalbare manier het rijplezier van jouw BMW vergroten.

Rijervaringen tuning BMW F40

Rijervaringen chiptuning BMW 118i F40
Hier kunt u zien wat andere BMW 118i rijders vertellen over onze tuning.

Rijervaringen tuning BMW 120i F40
Hier kunt u zien wat andere BMW 120i rijders vertellen over onze tuning.

Rijervaringen tuning BW 128Ti F40

Hier komen binnenkort de rijervaringen te staan van de eerste 128ti motoren die wij getunet hebben.

Rijervaringen BMW M135i F40 chippen
Hier kunt u lezen wat andere BMW M135i rijders vertellen over onze tuning.

De nieuwe BMW 1 serie van het nieuwe F40 model.

De nieuwe BMW 1 serie had eigenlijk G40 moeten heten als BMW het  type systeem netjes had gevolgd. BMW heeft toch besloten om het model een F model te noemen omdat de auto op het onderstel van de F familie staat. Het is de eerste voorwiel aangedreven BMW 1 serie, de F20 en F21 waren achterwiel aangedreven modellen of zoals bij de M140i X drive. De rijkwaliteiten van de 1 serie F40 is erg goed. Je merkt nauwelijks dat je in een voorwiel aangedreven auto rijdt, wat een knap staatje werk is van BMW. Het F40 model is zowel met benzine motoren leverbaar als met moderne dieselmotoren. Mogelijk dat er zelfs ook een elektrische variant komt omdat Mini als een elektrische uitvoering heeft die op dit zelfde onderstel staat. Ons advies is ga eens bij jouw BMW dealer om de hoek proefrijden.