Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Rijervaringen chiptuning BMW BMW M440i

Home » Rijervaringen » BMW » BMW M440i

Voor de sportieve BMW M440i rijder die eigenlijk nog liever een M4 had willen hebben is er een prachtige oplossing.

Chiptuning BMW M440i 374 PK

Met chiptuning BMW M440i 374 PK kunnen wij het motorvermogen van uw 6 cilinder in lijn B58 motor aanzienlijk verhogen. Op deze pagina ziet u bij de rijervaringen BMW M440i de foto’s van auto’s die reeds voorzien zijn van onze tuning. En sommige bestuurders delen hun ervaring.

Klanten vragen

Klanten hebben vaak vragen voordat zij hun BMW willen laten chiptunen.

Blijft mijn auto betrouwbaar

Motor warm rijden

Als je de motor na tuning gewoon netjes 14 minuten warm rijdt zodat de olie volledig op bedrijfstemperatuur is dan kan je daarna echt gewoon het extra vermogen aanwenden. 90% van de tijd zal je dat niet doen en gebruik je maar een klein deel van het beschikbare potentieel.

Motor iets vaker onderhoud geven

Bij een getunede motor worden de onderdelen plus de olie wat zwaarder belast. Wij adviseren dan ook altijd om de onderhoudsintervallen niet op 30.000 km te zetten zoals BMW dit aangeeft. Het is beter voor uw BMW M440i motor om dit om de 15.000 kilometer te doen als uw motor getuned is. De kosten hiervan vallen alleszins mee en u zorgt er voor dat uw motor in conditie blijft.

Garantie van BMW en chiptuning

BMW verleend aan niemand officieel toestemming om zijn of haar BMW te laten chiptunen. BMW Duitsland vindt het dus niet oke als jij jouw BMW laat tunen. Een logische gedachte zij hebben liever dat je bij hun een M4 besteld. De marge daarop is voor de fabrikant veel hoger dan die op een BMW M440i. Wij hebben zeer goede ervaringen met de B58 motor in zowel de M440i en M340i en onze klanten zijn zeer content met het behaalde resultaat.

 

A. 2019-03-10
M. 2019-02-11
N. 2017-04-09

vierkant-bmw
vierkant-audi
mercedes-benz
vierkant-volkswagen

Performance is our success

Bekijk direct wat wij kunnen betekenen voor uw auto