Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Seat Toledo 1.2 TSi 105 PK 2013 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 105 121 128 135
Koppel 175 198 210 220
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 105 PK
Koppel: 175 NM

Basic

16 PK 121 PK
23 NM 198 NM

Sport-S

23 PK 128 PK
35 NM 210 NM

Vip-R

30 PK 135 PK
45 NM 220 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Seat Toledo. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Seat dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Seat Toledo

Hier kan je onze rijervaringen van de Seat modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Seat Toledo rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Seat Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Seat motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Seat chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Seat chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Seat Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Seat

Chiptuning Seat Toledo 1.2 TSi 105 PK naar 135 PK

Chiptuning Tolledo 1.2 TSI 105 PK 77 KW 175 NM > 135 PK 99 KW 220 NM

Naast de de nieuwe Leon en de Altea heeft nu ook de geheel nieuwe Seat Toledo de 1.2 TSI benzine uitvoering met 77 KW en 105 PK. Een aangename motor voor deze fijne auto. Ondanks de tevredenheid onder Seat Toledo klanten over de gewone 1.4 I benzine versie was er toch behoefte aan een nog pittigere versie met toch een lage CO2 uitstoot. Voor de Altea een 1.4 TSI motor en de iets kleinere 1.2 TSI met 105 PK  i.p.v 122 PK die de 1.4 TSI motor heeft en geen 204 NM maar 175 NM Koppel. Door dit relatief hoge koppel kan deze moderne kleine 1.2 TSI motor uitstekend met de Seat Altea uit de voeten. Er is veel draaimoment / koppel beschikbaar al bij een relatief laag toerental. Wat je wel merkt als je ook al in de 1.4 TSI Seat Leon hebt gereden dat de Seat Altea met de 1.2 TSI benzine motor iets minder gretig is dan zijn grote broer echter voor leaserijders is het lage bijtelling tarief natuurlijk zeer gunstig. Zij kunnen hun lease auto vol hangen met opties en hebben toch een lage bijtelling. Tel uit uw winst. Bovendien ziet de Seat Toledo 1.2 TSI er goodlooking uit en aan ruimte geen gebrek. Chiptuning Toledo 1.2 TSI helpt dus uw auto completer dan ooit te maken, dit in combinatie met dagelijks rijplezier.

Chiptuning Toledo 1.2 TSI 105 PK De oplossing om het Brandstofverbruik 13% te kunnen laten dalen.

Toen de Toledo 1.2 TSI motor op de markt kwam kregen wij als tuner vrij direct de vraag van klanten of deze motor te tunen is en of zo’n motor ook zuiniger kan dan dat hij origineel geleverd wordt door de fabrikant? Ja, dat kan. Door optimalisatie van de benzine inspuiting en een vroegere opbouw van de turbodruk kunt u ongeveer 400 toeren vroeger schakelen doordat u een hoger koppel krijgt bij een lager toerental. Uw Seat Altea 1.2 TSI motor hoeft dus minder toeren te maken wat het rendement uit het verbranden van de benzine verhoogt. Indien gewenst heeft u altijd vermogen over om soepel en snel in te kunnen halen of in te voegen op de snelweg. De 1.2 TSI benzine motor rijdt ook nog fijn en u kunt indien gewenst schakellui rijden.

Montage van de Chiptuning Toledo 1.2 TSI 105 PK

De tuning wordt aangesloten door middel van 6 originele Seat stekkers onder de kap van uw Seat Altea. Geen knippen of solderen en de originele data in de computer van uw Seat Toledo 1.2 TSI blijft origineel. Dat vindt uw Seat dealer wel zo prettig (software updates kunnen dus gewoon bij uw garage uitgevoerd worden). De Ventura Tuning past zowel de benzinecurve van de drukopbouw, de turbodruk en inactief de injectietiming en de inspuitduur aan. U of u garage kan ten aller tijde onze tuning snel en simpel uitschakelen, zonder demontage van de tuning. Het monteren of demonteren van de chiptuning Toledo 1.2 TSI is in maximaal 1,5 minuut gebeurd.

Chiptuning Toledo 1.2 TSI 105 PK demonteerbaar voor garage updates

Aangezien bij Ventura tuning de tuning data in de externe chip ligt opgeslagen kan uw dealer probleemloos een software update uitvoeren. De tuning blijft gewoon behouden en de Ventura tuning zal zich bij het opnieuw starten van de motor adaptief zelf in leren. Dit voorkomt onnodige aanpassingen na een garage bezoek. Kortom ideaal en u hoeft niet telkens terug naar het tuning bedrijf om de tuning software te laten terugplaatsen.

Garantie chiptuning Toledo 1.2 TSI 105 PK 160 NM

Standaard mag van Pon de importeur van Seat de Toledo 1.2 TSI niet getuned worden tenzij het via ABT gebeurd, maar die levert voor de Seat Toledp 1.2 TSI alleen een exhorbitant Dure tuning (€ 1549,-) . Ventura Tuning levert haar tuning rechtstreeks aan officiele Seat dealers, waar wij zijn zeer content mee zijn. Standaard leveren wij 3 jaar productgarantie op de externe Ventura chiptuning module. Wilt u meer dan hebben wij de mogenlijkheid om via een verzekeringsmaatschappij de garantie op uw motor en/of uw aandrijflijn te laten overnemen tegen bijbetaling. Standaard zit er bij de prijs van onze tuning geen motor en/of aandrijflijn garantie in.

NIEUWS

Overname Motor garantie voor uw Chiptuning Toledo 1.2 TSI

Dankzij de nihil schade aan motoren die door Ventura Tuning getuned zijn hebben wij als eerste tuning producent met een echte verzekeringspolis via een externe verzekeringsmaatschappij die voor een Seat Toledo 1.2 TSI motor met standaard 105 PK de motorgarantie overnemen voor € 250,- voor het eerste jaar en € 250,- voor het tweede jaar. Vele leasemaatschappijen willen graag deze verzekering zodat zij akkoord kunnen gaan wanneer klanten hun auto door Ventura Tuning professioneel laten tunen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Seat Toledo 1.2 TSI Getuned > 110 PK en 200 NM

Wilt u meer informatie over onze chiptuning Toledo systemen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Chiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybrid 204PKChiptuning Seat Tarraco 1.5 TSi 150 PKChiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 110 PKChiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybrid