Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Chiptuning Seat Arona 1.0 TGi 90 PK 2017 ->

Specificaties Origineel Basic Sport-S Vip-R
Vermogen 90 108 117 125
Koppel 160 186 198 210
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur

Origineel

Vermogen: 90 PK
Koppel: 160 NM

Basic

18 PK 108 PK
26 NM 186 NM

Sport-S

27 PK 117 PK
38 NM 198 NM

Vip-R

35 PK 125 PK
50 NM 210 NM
Offerte Aanvragen Aanvragen in de afgelopen 24 uur
Klanten beoordeling

9.5

Op basis van 1237 reviews

Montage binnen 5 minuten

Binnen 5 minuten is de chiptuning gemonteerd in een jouw Seat Arona. Moet je even naar jouw dealer en wil je de auto weer origineel maken dit kan net zo snel en gemakkelijk. De Meeste Seat dealers zijn bekend met Ventura chiptuning.


Rijervaringen Seat Arona

Hier kan je onze rijervaringen van de Seat modellen vinden. Wij fotograferen netjes de auto's die bij ons voorzien zijn van chiptuning van zowel het zijaanzicht als de motor. Daarnaast plaatsen wij de reacties van de klanten naast de foto's zodat jij kan zien hoe onze tuning op hun auto bevalt.


Alle Seat Arona rijervaringen >>

Waarom kiezen voor Ventura

  • Premium Kwaliteit
  • Specialist in 5 Merken
  • Op maat chiptuning voor jouw auto
  • Professionele installatie
  • Geen aanpassingen in de ECU
  • Leverancier voor merkdealers
  • 3 jaar product garantie *
Ontvang nu jouw offerte binnen 12 uur

Seat Chiptuning Specialist

15 jaar terug hebben wij bij Ventura Tuning besloten om ons te specialiseren in chiptuning voor Seat motoren. De reden hiervan was dat wij steeds meer motoren voorzagen van Seat chiptuning en het sportieve hart van deze mooie motoren ons als Seat chiptuning specialist enorm aansprak.

Lees meer over Seat Chiptuning Specialist

Chiptuning specialist voor Seat

Chiptuning Seat Arona 1.0 TGi 90 PK naar 125 PK

Resultaat Chiptuning Seat Arona 1.0 TGi 90 PK Resultaat: 115 PK en 205 NM

Nadat de Seat leon, de Ateca en de ibiza de beschikking over de 1.0 TSi motor hebben gekregen heeft Seat deze mooie 3 cil turbo nu ook in de Seat Arona beschikbaar. Origineel al een fijne motor maar omdat de Arona best een sportieve auto is zou wat extra vermogen wel zo prettig zijn. Met chiptuning Seat Arona 1.0 TGi 90 PK neemt de trekkracht van uw motor echt toe en de soeplesse en power zullen u aangenaam verrassen

Lease auto i.c.m. Chiptuning Seat Arona 1.0 TGi 90 PK

Leased u uw nieuwe Seat Arona 1.0 TGi 90 PK ? Dat is geen enkel probleem, de meeste nieuwe auto’s worden tegenwoordig geleased en daarom hebben wij chiptuning Seat Arona 1.0 TSi bewust extern gemaakt. Geen gerommel in de originele computer zelf wat dat vindt uw leasemaatschappij niet leuk en toch dagelijks plezier. Met chiptuning Seat Arona kunt u als leaserijder veilig genieten van extra Power !

Montage /Installatie Chiptuning Seat Arona 1.0 TGi 9 PK

De montage van onze chiptuning Seat Arona 1.0 TGi 90 PK is echt heel eenvoudig. Als fabrikant proberen wij altijd om dit voor u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Omdat wij als ervaren Seat chiptuningspecialist de beschikking hebben over de originele stekkers van Seat zodat een 100% kwaliteits montage is gewaarborgd. Uiteraard ontvangt u bij onze geavanceerde tuning een fullcolour 3-D Montage handleiding.

Automaat i.c.m. Chiptuning Seat Arona 1.0 TGi 90 PK

Helaas is Voor de Seat Arona 1.0 TGi 90 PK uitvoering nog geen automaat versie beschikbaar.Zodra die er omt zullen wij daar gelijk ook een tuning voor ontwikkelen.

Brandstofverbruiki.c.m. Chiptuning Seat Arona 1.0 TGi 90 PK

Dankzij onze chiptuning Seat Arona1.0 TGi 90 PK heeft uw Arona 1.0 TSi gelijk veel meer trekkracht van onderuit. Als u dit extra Koppel gebruikt om eerder te kunnen overschakelen naar een hogere versnelling dan kunt u efficient serieus brandstof besparen zo ziet u dat u met onze chiptuning Seat Arona 1.0 TSi 195 PK zowel sportief als zuinig kunt rijden, het beste van twee werelddelen gecombineerd in één.

Fabrieksgarantie i.c.m. Chiptuning Seat Arona 1.0 TGi 90 PK

Omdat het zo gemakkelijk is om onze geavanceerde tuning even snel voor een garage bezoek uit uw Seat Arona te nemen ziet uw dealer geen tuning zitten tijdens een garage bezoek, en ook met hun diagnose aparatuur zien zij geen aangepaste motor-software dusu hoeft niet bang te zijn dat uw dealer uw fabrieksgarantie beperkt. In alle jaren dat wij Seat TSi motoren tunen hebben wij dat nog nooit meegemaakt !

Chiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybrid 204PKChiptuning Seat Tarraco 1.5 TSi 150 PKChiptuning Seat Ibiza 1.0 TSi 110 PKChiptuning Seat Leon 1.4 TSi eHybrid