Hulp nodig bij de juiste keuze?Bel ons voor vrijblijvend advies

Kenteken Check

Snel en geheel vrijblijvend jouw chiptuning offerte ontvangen via onze gemakkelijke kenteken checker. Ontvang binnen 24 uur een Nette offerte!

Snel jouw chiptuning offerte ontvangen

Via Kenteken Check kan jij razendsnel en heel gemakkelijk een chiptuning offerte ontvangen.

Wat doet KentekenCheck?

Kenteken checker is een handige en essentiële tool voor autobezitters en potentiële kopers om de technische informatie van een auto te verkrijgen. KentekenCheck is een online dienst waarmee je snel en gemakkelijk informatie over een voertuig kunt opvragen. De dienst maakt gebruik van de gegevens van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), de Nederlandse overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor de registratie van voertuigen en hun technische gegevens.

 

Welke gegevens krijg je via Kenteken?

Kenteken Check is speciaal ontworpen om autobezitters en potentiële kopers te helpen bij het verkrijgen van belangrijke technische gegevens van hun auto, zoals de kilometerstand, het bouwjaar, het aantal eigenaren, de APK-keuring en de technische specificaties. Met deze informatie kun je snel en gemakkelijk de cilinderinhoud van je motor, het vermogen in PK's of KW's zien plus het bouwjaar en de maand waarin je auto gebouwd is.

 

Voordelen van de Kenteken Checker

Een van de belangrijkste voordelen van de kenteken checker is dat je snel en gemakkelijk de technische gegevens van een voertuig kunt verkrijgen als je die zelf niet weet. KentekenCheck is een handige tool voor autobezitters die hun voertuig willen laten chiptunen. Voordat je een chiptuning-offerte aanvraagt, is het belangrijk om de technische specificaties van de motor van je auto te kennen. Met behulp van chiptuning kenteken ontvang je gelijk de juiste offerte voor jouw auto zonder dat je verder zelf informatie hoeft in te vullen.

 

Samengevat Kenteken Check

In het kort is Kenteken Check een handige en betrouwbare online dienst waarmee je snel en gemakkelijk de technische gegevens van een auto kan opvragen. Of je nu een potentiële koper bent die een voertuig wil kopen, of een autobezitter die zijn voertuig wil laten tunen, KentekenCheck kan je helpen bij het snel verkrijgen van de informatie die je nodig hebt.

 

Gemak van KentekenCheck

Via de kentekencheck krijgen wij gelijk via de RDW site alle technische informatie over de motor en transmissie van jouw auto. Zo hoef jij via chiptuning kenteken niet het hele offerte formulier in te vullen wat een chiptuning-offerte voor je makkelijker maakt.

 

Kentekens in Nederland

In Nederland zijn er op dit moment 14.5 miljoen kentekens actief.

Verder worden er in het kenteken geen klinkers gebruikt behalve bij het kenteken van een oplegger.

De populairste merken in Nederland voor chiptuning zijn: BMW, Mercedes, Volkswagen, Audi, Renault en Kia.

 

Bent u benieuwd naar andere merken dan hebben we een overzicht van alle merken die in Nederland op kenteken staan.

Benieuwd naar de informatie van een specifiek kenteken? Doe dan de volledige kentekencheck, vul het kenteken in en bekijk alle informatie.

vierkant-bmw
vierkant-audi
mercedes-benz
vierkant-volkswagen